reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

.:. Mamusie marzec 2014 .:.

kurde nie chce też wyjść na taka panikarę do szpitala mam 5 minut drogi wiec może narazie poczekam,spróbuje coś słodkiego zjeśc zobaczymy czy się obudzi... niby druga ciąża i powinnam bardziej świadoma być pewnych rzeczy a tu człowiek zapomina...:-(

reklama
Dziewczyny, nie zartujcie, nie rodzcie jeszcze:-)
Koreczek odpoczywaj czesto, ja tez tak robie i sie wszystko na szczescie uspokaja...ja musze jeszcze tez poczekac co najmniej tydzien zeby maly dojrzal:tak: Wiec jaki ten wozeczek wybraliscie?
Guziczek, mnie tez czasem te ruchy dzidziusia potrafia mocno zabolec, on potrafi sie tak gwaltownie przekrecic czasem, nie wiem, nerwusek jakis:-D
Wronka sprobuj wypic troche zimnego mleka, moj po mleku zaczyna szalec. W naszym stanie panika nie dziwi, lepiej podejsc na IP zwlaszcza jak blisko, niz sie zamartwiac. Ale pociesze Cie ze moj jeszcze tydzien temu tez ciagle fikal, a teraz czesciej jest spokojny

Joanna, ja czekam tydZień czasu i działam coś w kierunku porodu :D wózek używany jest, muszę pojechać do tej kobiety i obejrzeć go, ale myślę że go kupimy:tak:

Moja Lena ma czkawke zawsze po chłodnej wodzie lekko gazowanej:tak:

Bardzo ladny i praktyczny, bo moj to tylko praktyczny. Kolor zachwycajacy, lubie zdecydowane kolory, a ten czerwony wyglada bardzo elegancko. No i cena chyba tez atrakcyjna. Super:tak:
A co z Wronka? Nic nie pisze...

reklama
hej dziewczyny
mnie też wczoraj skurcze męczyły i na dodatek mała tak się wierciła w samym dole brzucha że myślałam że się posikam z bólu, jakoś chyba rączkami mnie po pęcherzu szturchała - masakra. a nocka dzisiaj w miarę zleciała, padłam po prostu... moja też ma róznie z tą aktywnością ale to normalne, każdy ma lepszy lub gorszy dzień. Ja też kupiłam używany wózek 3w1 Re: trudny wybór wózka - Wózki Dziecięce - Wózkomania - Forum dyskusyjne | Gazeta.pl
tylko juz po zakupie się okazało że pałąk od spacerówki jest popsuty i się opuszcza pod małym naciskiem, w sumie to dla mnie niewielka wada bo są pasy a poza tym mam drugą spacerówkę po córci. może mąż coś wymyśli i naprawi to

Ja już teraz tylko na meble czekam, kurdę zamówiliśmy na końcu grudnia i przywożą do sklepu po kilka elementów bo im płyty brakuje meblowej w fabryce, dzisiaj gościu dzwonił że dowieźli znowu część ale brakuje ostatniego elementu... ehhhhh. pewno przywiozą jak będę rodzić, a zależy mi przed bo nie mam gdzie ubranek poukładać

znowu mnie w dołku boksuje marne

Ostatnia edycja:
Do góry