Juszka1988
Fanka BB :)
U mnie też dużo, z tego co czytałam to już wiekszosc z nas tak ma ;-)
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Polecam
Jesli chodzi o piersi to od poczatku ciazy mam tak samo wrazliwe, teraz dodatkowo duzo wieksze, no i siara jest, juz nie pamietam nawet od kiedy.

Ewula_m kolor dużo lepszyale nie zmieniłaś imienia córeczki od mamusi synka bo to przecież ZUZIA się urodziła
![]()
Ale to tez sprawa indywidualna jak na kogo dzialaja leki ziolowe, tak czy inaczej herbata kosztuje ok 3 zl, a jesli mialaby pomoc...
A Wy jak sie dzisiaj czujecie?
w nocy miałam lekkie skurcze, no lekkie ale jednak mnie budziły no i to było raczej takie ściskanie w dole brzucha
Lena coś niemrawa jest dzisiaj, z rana lekko mnie szturchnela i tyle dobrego. Jutro wizyta i muszę się dowiedzieć jak z moja szyjka, ile waży dziecko i czy z pempowina wszystko ok jest i nie interesuje mnie że może lekarz nie mieć czasu czy nie powinno się robić usg w tym tygodniu ciąży, chce to wiedzieć i tyle. No ja nawet nie wiem jaki rozmiar ciuszkow przygotować do szpitala
skaczą mi te cukry jak chcą Ewula_m kolor dużo lepszyale nie zmieniłaś imienia córeczki od mamusi synka bo to przecież ZUZIA się urodziła
![]()