Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.

Kruszka, strasznie mi przykro... Trzymaj się mocno. Dla Franka.
Młodamamo, no nareszcie! Piękne wieści! To teraz głowa do góry i już musi być dobrze!
Marcia, nie martw się na zapas. Dzieciątko już naprawdę sporo przeżyło, da radę! Choćby na lekach, ale da radę!
Karolinusia, i poważnie dostałaś skierowania u ogólnego? Ja wpadłam na ten pomysł przy pierwszej ciąży, ale na jakąś durną kobietę trafiłam. Dała mi tylko morfologię i mocz (szał, to jakieś 12 zł), bo powiedziała, że jak mnie stać na prywatnego gin., to i badania mam prywatnie robić! Ja jakaś taka zastrachana byłam, bo to pierwsza ciąża, więc po prostu wyszłam, ale teraz bym się nie dała. Nosz kurde! W ogóle do lekarzy nie chodzę prawie, a składki lecą co miesiąc! I co ja z tego mam? A jak potrzebuję badania zrobić, to się na mnie wypinają!
Mamusia synka, a w pierwszej ciąży też Cię tak męczyło?
Mnie dziś czeka robota do baaardzo późna, bo mam rozgrzebane 4 książki z 3 wydawnictw :/
A coś mnie w kościach łamie. Oby to było tylko zmęczenie.
Lekarz ma OBOWIĄZEK, siedze teraz w służbie zdrowia to wiem!!!!!!!!!! Lekarka fajna bez gadania zleciła i po temacie. Zmień lekarza POZ jak coś
a kilka miesiecy wcześniej także miałam i za każdym razem jak przychodziłam na wizytę to się pytał o ciążę... Więc tym razem jak usiadłam to powiedziałam, że jestem w ciąży:-) Bardzo się ucieszył, pogratulował nam... to było bardzo miłe. Powiedział, że trzeba uważać właśnie ze znieczuleniem, z prześwietleniami itp. Na 29 sierpnia mam ciąg dalszy kanałowego
Z jedenj strony fajnie, bo wszystko widać jak na dłoni, ale po drugie - chodzę prywatnie i to kosztuje... dzisiaj miałam kolejny raz bete - sprawdzamy czy mi rośnie...