Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
Zycze Wam dużo cierpliwości przede wszystkim i mniej nerwów bo z dzidziusiem bedzie wszystko dobrze oraz życze udanych 9 miesięcy.Z doświadczenia powiem że ten czas początkowy w którym jesteście jest super później zaczną sie schody coraz wiecej nerwów i troski.:-)
Pozdrawiam listopadówka 2013
mouse23 : poszłam do lekarza, ponieważ chciałam się upewnić czy na pewno jestem w ciąży. Zrobił mi USG dopochwowe i potwierdził moje przypuszczenia następną wizytę mam za ok. 2 tyg, wtedy będzie już można zobaczyć serduszko i dostanę skierowanie na badania. Jak narazie nie mam jakiś typowych objawów, szybko się męczę, jestem senna i może trochę straciłam apetyt jakiś tydzień temu strasznie bolały mnie piersi, ale teraz już przestały.
pewnie, że można! Podczytywalam trochę Wasz wątek o staraniach czerwcowych, gratulacje
Ja szybko się teraz mecze, już nie daje rady tak szybko biegac za Lilka
witam,dzien dobry
meczy mnie bezsennosc
widze ze dolacza coraz wiecej szczesliwych przyszlych mam,gratuluje i zycze milego dnia:-):-):-) a chcialabym zapytac ile jest badan usg w Polsce?