Heja ...DOTARŁAM....:-)
Mam dziś cholernie słodyczowy dzień :-( i już zła jestem...

ale chcica silniejsza
8 LAT TEMU RODZIŁAM W ŚW. ZOFII!!!
Polecam ten szpital, opieka na najwyższym poziomie. Poród w wodzie, położna nie wynajęta a mimo to przemiła i prze sympatyczna..
.OT LUDZKA!!!!
Leżałam tam też w czasie ciąży, opieka była doskonała, co chwila pielęgniarki przychodziły pytały czy coś trzeba itd. Czułam się tamrewelacyjnie a mąż często siedział do 20- stej aż do obchodu.
Nie wyobrażam sobie porodu w innym szpitalu. Chociaż mam znajome, co narzekają na św. Zofię. Ot co człowiek to opinia. Mówi się, że warto rodzić tam, gdzie ma się lekarza prowadzącego ale co z tego jeśli go nie ma bo nie ma dyżuru a warunki opłakane a położne mają pretensję, że w ogóle do pracy przyszły???
Nie ma reguły. Może być tak, że się trafi i wszystko będzie dobrze a może być tak, że w najlepszym szpitalu tak Cię potraktują, że pójdzie w pięty.
Zresztą opisywałam Wam kiedyś historię kobiety, która zapłaciła tam ok 5000 tyś za poród, pobyt w jednoosobowej sali po porodzie itd a kilkanaście dni później wróciła bo źle ją zszyli :-( masakra co ona opowiadała... TAKŻE NO...