Cześć.Witam Was po południu. Zdążyłam pójść na małe zakupy i załatwić sprawę w banku.Dotarłam do domku i pada.

Znowu!!
Wstawiłam drugie już pranie i okazało się, że pralka odmawia posłuszeństwa, chyba wysiadła pompka.Wezwałam fachowca na poniedziałek do lodówki bo też lód się zbiera, to i do pralki od razu zajrzy. Nieszczęścia chodzą parami.Wszystko na raz musi się psuć.I najgorsze że pralka 3 lata ma zaledwie.
Farfallo- podpisuję się pod wypowiedziami dziewczyn. Nie możesz chodzić do pracy na zwolnieniu, nawet na godzinkę!!Możesz mieć kłopoty. Poza tym to Ty, dziecko i Wasze zdrowie jest najważniejsze!Nie martw się szefową, bo ona się Tobą absolutnie nie martwi.Tyle ludzi szuka pracy, niech da ogłoszenie i na pewno kogoś szybko znajdzie na Twoje miejsce!!Kobieta jest nie poważna prosząc Cię o coś takiego!!
Jaspis- uważaj, żebyś sobie krzywdy nie zrobiła.Podobno kobiety w ciąży robią się niezdarne w 2 trym. Mi też ostatnio wszystko z rąk leci!
Jo-asia- nie wiem czy to dobry pomysł z grzybobraniem.Jest mnóstwo kleszczy. Moja mama ma urlop i jeździła ostatnio na grzyby to miała w ciągu tygodnia 2 kleszcze.W ciąży to niebezpieczne mieć kleszcza!!Zastanów się. Najlepiej wyślij męża!!
Zapisuję sobie Wasze typy wózków.Jak będę po wizycie w sklepie i obejrzę je na żywo to też się wypowiem.Na zdjęciach to nie to samo. Udanego dnia i samych pomyślnych wizyt.