reklama

.:. Mamusie marzec 2014 .:.

hey dziewczynki! Jestem tu bo chcialam podzielic sie z wami wiadomoscia ze wraz z mezem podjelismy juz ostateczna decyzje. Bardzo kochamy naszego skarbusia i zdecydowalismy donosic ciaze. Bierzemy na bary wszystko co los nam dal, liczymy sie z tym ze bedzie cholernie ciezko ale damy rade- musimy. W tym momencie mysle ze nie moglabym podjac innej decyzji, nie poradzilabym sobie z mysla ze pozwolilam odejsc mojemu ukochanemu synkowi.
Bede tu co jakis czas zagladac, moze czasami cos do Was skrobne.
Jak mozecie wpiszcie mojego szkraba do tabelki - synuś - Eryk;) dziekuje i pozdrawiam!

reklama
kotti Eryczek na pewno będzie cudownym chłopcem:tak:, a Wy wspaniałymi rodzicami. Będziemy Cię wspierać i dacie radę ze wszystkim ! :) Ja służę pomocą, jeśli chodzi o lekarza kardiochirurga, jeśli taki będzie potrzebny kiedyś.
Rozmawiaj z nami tak często jak dasz radę.. nasze dzieci niczym się nie różnią od siebie.

Ostatnia edycja:
Kotti dobrze, ze decyzja podjęta :) Zaraz wpiszę Eryka w tabelkę. Nie musisz zaglądać tylko od czasu do czasu, a możesz częściej, w końcu możesz się z nami dzielić trudami ciąży, swoim samopoczuciem itp.
Pozdrawiam.

Kotti tak jak napisała Secreto, wszystkie dzieci są równe. Wpadaj tu jak najczęściej i pisz z nami normalnie o ile czas Ci pozwoli.
Zazdroszczę Tobie i innym Dziewczynom, które już znają płeć... Możecie KUPOWAĆ!!!!!!!!!!!!!!!!! :-D

Kotti- podziwiam Cię i myślę że jesteś bardzo silna!!Na pewno Bóg Wam to kiedyś wynagrodzi, że taką decyzję podjeliście.Masz tu w nasz wszystkich wsparcie Kochana. Wierzę, że Eryk będzie wspaniałym dzieckiem, a przeciwności losu pokonacie bez większych przeszkód, czego Wam z całego serca życzę.Dbaj o siebie i maluszka.

Kotti dobrze, że decyzja podjęta. Choć na pewno ciągle przeżywacie stres to teraz może będzie Wam troszkę łatwiej. Dbajcie o siebie i odzywaj się do nas częściej by opowiedzieć co u Was. Pozdrów Eryczka :*

Kotti bardzo dzielna kobietka z Ciebie i z meza dzielny facet, moim zdaniem dobra decyzja, sama tez bym tak postapiła................... nie zagladaj od czasu do czasu, pisz z nami w końcu jestes marcoweczką!!!!!!!!

Byłam u mamci na cmentarzu, w 5-10-15 kupiłam Kurczakowi spodnie, potem wlazłam do hurtowni z wozkami i tam kupiłam AUTOBUS dla Kurczaka bo nie miał w kolekcji a z wozków wpadł mi w reke graco symbio w sklepie kosztował 2409 ale na ceneo sprawdzałam i sa tansze a poza tym babsko w sklepie bylo niemiłe:crazy:

reklama
Kotti jestesmy z toba twoim Eryczkiem i męzem i mozesz na nas liczyc!

witam nowa mamusie!

ja juz po plombowaniu, nie bylo tak zle, troche bolalo ale jestem z siebie dumna. Okazalo sie ze jeszcze 2 zeby do roboty...

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry