hejka!
dzięki dziewczyny za wczorajsze rady-wieci ze ja tak zglupialam i skupilam sie na tym zeby miec z kim karole zostawic na ewentualna wizyte na ip ze nie pomyslalam zeby nospe wziac! nospa jeszcze jedna wizyta w wc, gorzka herbatka i jakos przeszlo choc w nocy mialam temp
co do roznicy wieku to kazda jest dobra i ma swoje plusy i minusy dla dzieci i dla rodzicow - u nas bedzie 2lata i 8mies i dla mnie bomba bo Karo juz bez pieluch, samodzielna, bunt 2latka czesciowo opanowany, nie musi miec wozka tylko wszedzie chodzi sama (nie tzreba nosic w ciazy!a wozek nada sie dla malucha), mozna przeniesc do duzego lozka a male dla dzidzi, duzo juz rzeczy wytlumaczyc, dzieci powinny miec dobry kontakt, a my jak wyjdziemy z pieluch to juz na dobre, teraz mam wsyztskie rzeczy stosunkowo na swiezo tez wiec zaden stres to dla mnie - kiedys chcielismy miec 2 letnia roznice miedzy dziecmi, po urodzeniu Karo i problemach miala zostac jedynaczka ale wyszlo chyba dla mnie najlepiej jak moglo wyjsc bo nie wiem czy dalabym sobie rade z zagrozona ciaza i 1-1,5 rocznym dzieckiem zupelnie sama tak jak teraz (maz mieszka teraz w Wa-wie ja w Kr i widujemy sie na weekendy)
wieksza roznica to wieksyz komfort dla matki i pomoc ale troszke mniejszy kontakt miedzy dziecmi