Witajcie, ja cos nie moge juz spac, Julek od 11 cos pojekujemprsez sen, wysikalam go, zrobilam picie, rozbudzilam ale nie wiem czemu tak, nie ma zatkanego noska wiec nie wiem.... narazie rozbudzil mnie potwrnie....
Co do kotka..... u nas jest problem pieska, bo jak przyjechalisny tu 2.lata temu to moj m.obircal Julkowi, ze jak bedzie rodzenstwo to bedzir piesek, nawet przez.plot mowil rok temu do psa sasiadow"nic sie nie martw Corbi, bedziesz mial new friends jak bedziemy mieli babyka".... a ja nie chce zadnego psa jeszcze teraz w domu, co innego jak Julek bedIe na tyle samodIelny, zeby wyjsc z nim sam....narazie to ja dziekuje bardzo....a koty....szczerze to jak przylecialam tu, to chwilowo mialam przygode I pracowalam w serwisie na domkach, do kotow mam obydzenie, bo ludzir mieli naprawde czyste zadbane domy, a kupy itp. Mozna vylo znalezc w najwiekzzych zakamsrkach I sikami smierdzialo niemislosiernie..... na sama mysl, az mi nie dobrze....
Koti super wiesci ciesze sie bardzo

wcZORAJ bylam w jedej ogromnej sieciowce nazywa sie wallmart, najtansze ceny na wszystko po nowy pakiet do komputrra....poszlam na stoisko dziecirce I kurde jestem w szoku, tu jest taki wybor, ze mozna zwariowsc nawet w takim sklepie I ubranka z carter'
s czy gerber takie body spodenki skarpetki kupic mozna za grosze, ale nie ma normalnych wanienek wszystkie takie male z.wkladkami....ehhhh. ile w Pl koszTuja dziewcsyny pampersy N? Tutaj za.96 w opak. Ok 25$. Wozki sa.tam lipne, foteliki tez.....
Jesli chodzi o zus itp... mige tylko napisac, ze teraz.lapia sie brzytwy, szukaja wszedzie gdzie sie da... jak bylam w I wszej ciazy to moja ciotka z wiekszego miasta, ktora jest kierowniczka dzialu od zwolnien w ciazy w zus czy w czyms podobnym, dzwonila do mnie I mowila, zebym sie nje zastanawiala tylko szla na l4. Bo nigdy nie wyciagne od zus tych pieniedzy co skladam..... z dzialalnosciami jest inaczej.... ja tylko pamietam, ze placilam ubezpieczenie grupowe w pracy I nie.dostalam ani zwiazkowego ani grupowego z pzu bo mialam zankrotki okres skladek, a wszyscy mi zapewniali ze jest ok, wiem, ze Pani z pzu mowila ze.szkoda, ze do niej sie nie dodzwonilam jak zazzlam w ciaze, bo zaplacilabym 2 w c zesniejsze skladki I mialabym.....tak pisze to jakbyscir mialy podobne ubezpieczenie.....
Dla mnie to straszne, panstwo nas tak okrada....tu jest to samo, moze wszystko jest dostepniejsze tansze ale podstki jakie.placimy np za.dom na rok sa okropne.... placisz za okolice w jakiej mieszkasz, za szkoly- im wyzsze tym wyzszy poziom..... itd....zwariowac mozna.... dobra nie.zanudzam sprobuje zasnac....milego dnia Wam zycze