Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
Ada to faktycznie was potraktowali no ale tak u nas jest. Ja juz na L4 narazie 2 tyg do nastepnej wizyty. Jutro beda wyniki progesteronu i bety bo miedzy ip i prywatna wizyta wpadlam do laboratorium. Ide spac , dobranoc
Moja kruszynka jest już aniołkiem :-( Było mi bardzo miło Was poznać, ale już tu nie pasuję... Wszystkim Wam powodzenia życzę i trzymam &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&
Witajcie Dziewczyny - sprzedaję poradniki na czas ciąży i początki opieki nad maluszkiem.
Książki bardzo mi się przydały, są w stanie bardzo dobrym lub idealnym, z czystym sumieniem polecam nie tylko przyszłym mamom, ale tatusiom też
Dziewczyny spać nie mogę martwię się czy zobaczę serduszko;(oglądałam film że już od 5tyg bije serduszko...w pierwszej ciąży biło jak byłam w 8tyg.ech może teraz też tak będzie.Nie moge zmienić suwaczka według usg jestem 5tyg i 6dni.
Tymuniek, nic się nie martw!!!
Ja z Anielą też byłam w 5 tc u lekarza. Poleciałam parę dni po teście. Prawie nic nie było widać! Ba! Tydzień później nawet serduszka nie było słychać. Dopiero po skończonym 7 tygodniu.
Moja gin. kazała mi następnym razem nie panikować, tylko przyjść w 8 tc na spokojnie
Znowu mnie noc przy robocie zastała :/ Nie wiem, kiedy się wyśpię...
Spac nie moge wiec wszystko nadrobilam , ale nie wszystkie wiadomosci mnie ciesza ilka , onemoretime bardzo Wam wspolczuje. Dla aniolkow (*) (*)
Witam wszystkie nowe marcoweczki .
Ja do piatku oszaleje ze stresu czy bedzie juz serduszko... Wozek mialam juz upatrzony w poprzedniej ciazy ale niestety nie zdazylam go kupic ale typ zostaje ten sam czyli Bugaboo cameleon3 .
Kurcze po przeczytaniu 20 stron zapomnialam co mialam wiecej napisac
Kolorowych snow chociaz pewnie wszystkie juz spicie...