megi pegi - możesz pobrać kupkę i zanieść do badania skoro to się powtarza to może jakas baketryjka go męczy; nie wiem od jakiego wieku można podawać nifuroksazyd dzieciom ale Tadzik chyba za mały. podstawa to odstawienie nabiału, słodyczy i podawanie probiotyków, orsalitu, odpowiednie nawodnienie
Nikusia - nie wiem czy to trochę nie za mało zwłaszcza przy mojej niedowadze sprzed ciąży no ale coż zrobię? z Karo miałam wyższą wagę w tym okresie no ale tez lepiej/bardziej starannie się odżywiałam a teraz to i czasu nie ma bo Karo no i apetyt tez sredni skoro ciagle mam mdlosci;
ewa- no to masz małego lowelasa

buciki bardzo fajne tylko z tym poceniem to nie wiem czy dadzą radę pzry stópuszkach śmierdziuszkach mojej małej
nieznajoma - daj znac czy pzreszlo czy jedziesz do gin
monisia - no to na spotkanie obowiązkowo musisz przyjsc w tej spodnicy!
mamusiasynka - no to troche kontrowersyjne "swięto" wiec powinni jakos to z rodzicami skonsultowac, zwlaszcza ze z tego co pamietam w komitecie rodzicielksim jestes; nie lepiej zrobic pozniej bal karnawalowy po prostu? a przebrania poszukaj w lumpku jakims najlepiej ja tak mojej kupilam w zeslzym roku no ale tydzien wczesniej wisiala kartka o baliku
a ja jakos zmienilam troche podejscie w tej ciazy i wielu rzeczy wole nie wiedziec: nie pytam o wage, dlugosc dzidzia skoro lekarz mowi ze wsio ok to nie bede pozniej schizowac i porownywac; nie pytam gdzie mam lozysko - skoro nie mowi to pewnie nie pzrodujace; ufam mu i nie chce sobie nerwow dokladac, to moja druga ciąża w stosunkowo nie duzym odstepie wiec wiem co i jak, wiem co powinno mnie zaniepokoic i co mnie czeka - ot taka sie wylajtowana zrobilam
kurcze teraz tylko jakieś imię dla dziewcyznki musimy wybrać bo jakoś mimo iż lekarz wcześniej mowil ze dziewczynka to wybieraliśmy głownie dla chłopca...