Nikusia a jaki wózek kupiliście?:-) ja to za wózkiem pewnie jakoś w styczniu się rozejrzę, orientujecie się może czy pod koniec roku mogą być jakieś wyprzedaże wózków?? Bratowa mi mówiła, że czasem jest tak, że wyprzedają np. wózki z danego rocznika. Ja szukam raczej czegoś tańszego, podobają mi się wózki baby design lupo, ale nie oglądaliśmy konkretnie niczego jeszcze.
Dziewczyny, gratuluję udanych wizyt!

Ozila, ale radość od Ciebie bije!:-) cieszę się, że marzenie o córeczce się spełniło!
Ja dziś byłam w tesco i kupiłam body i pajacyki w rozmiarze 56, były w promocji jeszcze, są w większości różowe, więc mam nadzieję, że nasza Hania pozostanie dziewczynką

a jak nie, to może po kryjomu i synka ubiorę w róż
Mnie wczoraj bolał brzuch, tak jakby po boku, na dole, takie kucie, trochę się przestraszyłam, ale wziełam nospę i dziś już lepiej. Oby te bóle nie wróciły. dzidzia się odzywa, choć nie zawsze o tej samej porze, wczoraj wieczorem czekałam na jakieś kopniaczki z jej strony, ale była cisza;/ nie lubię takich momentów, bo od razu mam myśli, że coś złego się dzieje.. za to teraz troszkę się odzywa:-):-)
Miłego popołudnia!