Witam was :-)
Sorki, ze dlugo nie pisalam, ale jakos mi tak sily brakowo, ale grzecznie was czytalam.
Gratuluje udanych wizyt.
Gratuluje tez odczucia ruchow. :-) Ja na razie jeszcze nic nie czuje, no ale poczekam jeszcze spokojnie, bo mam łożysko na przedniej scianie i jestem z tych grubszych hehe
Gingerka Gratuluje!!! Super wiesci!!
Był temat dywanow i firan. My mamy w domu jedno i drugie i nie cierpie tego. Firanki chce po remoncie zamienic na rolety a dywany będą tylko tam gdzie naprawde sa potrzebne! A najgorsze co może być to dywan shaggy wlasnie z dlugim wlosem.

Ladnie wyglada ale trzeba go odkurzac codziennie i tak nie da się tego zrobic porzadnie, bo wszystko w nim zostaje.
Aneta Ja teraz tez bym się nie odważyła na kota w domu przez toxo oraz możliwe alergie u dzieci. Ja bym się dopiero za jakis czas zastanawiala.
Dobrze, ze jesteście, bo ja jeśli chodzi o szczepienia i inne takie nie mam zielonego pojecia, a przy was przynajmniej będę się orientowac pozniej!
Nikusia82 ja troche ćwiczyłam przed ciaza i mam zamiar zaczac jak mi gin pozwoli i mysle, ze Mrowka ma racje, ze takie specjalnie dla kobiet w ciazy raczej nie powinny zaszkodzic! ;-)
Zaszalalam wczoraj! Bylam wczoraj na zakupach i pierwszy raz znalazłam cos fajnego w lumpku. Kupilam sobie 2 bolerka i jeden taki luzniejszy top który się rozciąga i tunike i wszystko będzie mi jeszcze dlugo pasowac, bo jest miejsce na brzuszek. Zakupilam tez na wyprzedazy w happy mum plaszczyk na zime, który nadaje się także na dni bez ciazy wiec jestem szczesliwa hehe
Mam pytanie do osob, które sa kolejny raz w ciazy. Czy urosly wam stopy w porzedniej ciazy? I nawet jak tak to czy pozniej znow mogłyście stopy zmieścić w stare buty czy już nie? Pytam bo nie wiem czy kupowac teraz jakies zimowe buty czy poczekac…
U mnie dzis w nocy pojawil się katar i nie mogłam przez pol nocy spac, bo mialam zatkany nos. Pisalyscie kiedys, ze sa jakies krople, które my możemy używać ale nie pamiętam jakie to były...
Koreczek ja sobie kupilam uzywane dżinsy ciazowe h&m mama na allegro za 40zl i jestem z nich strasznie zadowolona i caly czas w nich chodze. Mam jeszcze zamiar kupic sobie takie legginsy zimowe, czyli takie z polarkiem pod spodem.
Jolcia_ fajne cuda robisz. :-) Ja ostatnio jakos nie mam weny do mojego sutaszu, ale pomysłów cala masa. A haft krzyżykowy kiedys tez robilam, ale już od dlugiego czasu nic…
Milej soboty zycze!!!