reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

Mamusie październikowe u lekarza

Dorotko super wieści a Oliwcia sporawa.
Co do łożyska to jest jak najbardziej ok - szans na przodujące nie ma.
Teraz tylko dużo relaksu i uśmiechu.

Majeczko Tobie też gratuluję, że wszystko w porządku w maluszkiem w brzuszku.

Minisiu ja też czekam do środy czyli 16 lipca i idę na usg.
Ciekawość mnie zjada :-D:-D:-D

reklama
Wam zostalo do srody, a ja poczekam pewnie sobie do konca miesiaca!!! Normalnie juz sie nie moge doczekac, zeby dowiedziec sie, kto mnie tak opukuje :-D
hehe mam nadzieje ze uda Ci sie podpatrzec:-D:-D
Ostatnie miesiace przed nami i pewnie teraz najwięcej przytyjemy.
Czy juz mam założyć zamek w lodówce czy w drzwiach od kuchni (których nie mam:-D)

Ja mam w piatek wizyte i USG połówkowe i tez mnie zżera ciekawośc:-p

Kiedy ja muszę mieć dostęp do mieska, na które wogóle nie mam ochoty...jak zrobię sobie zamek to nie będę rozpaczać. Raczej powinnam zakmnąc zamrażarkę i dostęp do lodów;-)

Chyba tycia nie unikniemy ;-):-D ... ale najważniejsze, że mdłości i nudności już nie męczą.
A moją koleżankę tak goniło do samego rozwiązania.

reklama
Do góry