reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

Mamusie październikowe u lekarza

reklama
A ja w poniedziałaek mam iść na pomiat glukozy ale mam sama kupić 50 g glukozy w proszku w aptece i wypić to w domu i po godzinie pojechać na pomiar.
Zobaczymy co mi wykarze.:sorry2:

ja mam badanka w poniedzałek ale jeszce nie mam obciazenie glukozą tylko krew, mocz i zwykła glukozę, a w poniedziałek jedziemy do Wrocka, M jedzie na laserowe usuwanie brodawek na ręce my sie zrobiły

natusiaMa tylko to badanie z glukoza polega na tym ze jedzie sie na badanie krwi rano przed glukoza, pozniej sie ja pije i po godzinie pobiera sie krew 2 raz.. watpie zebys mogla to w domu wypic. chyba ze u Ciebie powiedzieli jakos inaczej. ja przed wypiciem mialam 72, a po 103:)a norma do 140:)

czarna mieścisz sie jak nic. A inne wyniczki też ok?? Szczęsciara. Ja sobie dziś kupiłam żelazo w rozpuszczalnych tabletkach:sorry2:

blond_20 No właśnie mój gin kazał kupić glukoze w aptece i wypić ją na czczo rano o 8.40 a o 9.40 mam być u niego na zmierzenie poziomu. Tak mi powiedział. Oprócz tego mam zrobić kąplet badań krwi i moczu. Nie wiem dlaczego mam inaczej jak wy no ale dowiem się w poniedziałek.

wiesz co moze oni po prostu maja taki zwyczaj w tej przychodni ze ten pierwszy pomiar glukozy biora z poprzednich badan , zeby nie meczyc kobiet:)tylko jedno jeszcze mnie zastanawia, bo jesli on kazal Ci zrobic komplet badan krwi i moczu to nie mozesz byc na nich po glukozie...tylko na czczo...moze zadzwon do przychodni i sie zapytaj lepiej zeby pozniej 2 razy nie chodzic:)

Mi tez to sie dziwne wydaje, ale zaraz... Pewnie Natalia najpierw zrobi na czczo badania, kpi w aptece glukoze, wroci do domu i ja wypije, a potem znowu sruuuu na tescik, uffff..... To sie masz Kochana...:tak:;-):-D

reklama
Mi najpierw pobrali krew jak wyniki były ok babeczka przyniosła glukoze. Wypiłam i czekałam godzinę a potem znowu pobranie krwi.

Do góry