reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

Mamusie październikowe u lekarza

reklama
czarna79 i KAKA ciesze sie że wizyty udane! Oby tak u Wszystkich było. Ja mimo że do szczupłych nie należe mam już 5 kg do przodu:szok:
natusiaMa SMACZNEGO:-) Ale dzidziusia z rana słodkościami rozpieszczasz...
Ja dzisiaj na 16 lece do gina...Niby moje wiązadła mniej dokuczają ale musze iść bo zwolnienie mi sie konczy.

antuanet powodzenia u gina
Ja trafiłam na fajną pielegniarkę i ladnie poszło pobranie, jutro wyniki

ppatqa to miałaś szczeście do pielegniarki.Mi jak pobierała w piatek to dziś mam rece jak narkoman, i niby po pobraniu trzymałam wyprostowane w łokciach:-(Moja kumpela któa jest położną stwierdziła że mi żyłe na wylot przebiła...Ale ja sie na tym nie znam:cool2:

O jejku Antuanet - nie zazdroszczę.
Ja zawsze trzymam zgiętą w łokciu, choć wiem, że teraz powinno się po pobieraniu trzymać wyprostowaną.

A więc już po badanku . Wynik glukozy miałam 132 , gin powiedzaiał że norma jest do 140 więc wsi ok. Jestem zadowolona.
Pozatym maluszek kopie, chyba faktycznie mu zasmakowała:-D
Na początku pićko było ok ale ostatnie łyki to z ledwością wypiłam:no: Ale dałam rade;-)
Antuanet24 powodzenia u gina

reklama
NATUSIA TO CIESZE sie ze glukoze znioslas dzielnie ;-) i ze wynik jest oki
PPATQA fajnie ze na fajna pielegniarke trafilas :-)

Ja jutro ide do gina ale glownie po chorobowe bo w tamtym tygodniu bylam i wsio sie dowiedzialm a ciekawe czy mnie jutro zbada :-)

Do góry