reklama
Witajcie
Ja już po wizycieOkazuje sie że jakoś zbyt szybko skraca mi sie szyjka
Od ostatniej wizyty 12 mm, a to podobno dużo. Poza tym dzidziuś uderza główka o szyjke, i dlatego mnie bola te wiązadła.Zalecenie wiecej poziomo niż pionowo+nospa+magnez. I do kontroli za 2 tygodnie...Mam nadzieje że doczekam października:-(
Proponuję zrobić sobie dobre legowisko z jedzonkiem w koło i laptopikiem co by można z nami poklikać. trzymam kciuki za pomyślne rozwiązanie.
Antuanet uważaj na siebie i dużo leż
ja mam dziś wizyte koło 16, a jeszcze musze wyniki odebrać
Trzymamy kciuki za pomyślne wieści;-)
Co do hartowania sutków to ja słyszałam, że trzeba to dość mocno robić żeby się trochę do bólu przyzwyczaić lecz nie za długo bo może podbrzusze boleć. Gina zalecił mi przekręcanie ich w lewo i prawo.
Antuanet24
Październikowe mamy'08
Dziewczynki dziekuje za pocieszenie.:-)

ppatqa trzymam kciuki za Twoją wizyte, obyś miała lepsze wieści niż ja.
kaka82 jak bym sie jedzonkiem obstawiła to chyba już w futryne bym sie nie mieściła:-) Ja straszny obżartuch jestem, sprzątam wszystko jak "odkurzacz"...
magdziunia mam na 5.10A na kiedy masz termin, bo jeśli na początek października, to szansa że maluszek może już we wrześniu się pojawić.

ppatqa trzymam kciuki za Twoją wizyte, obyś miała lepsze wieści niż ja.
kaka82 jak bym sie jedzonkiem obstawiła to chyba już w futryne bym sie nie mieściła:-) Ja straszny obżartuch jestem, sprzątam wszystko jak "odkurzacz"...
magdziunia
Październikowa Mama'08
Ach te nasze wizyty - ja mam jutro na 14.00 i już jak na szpilkach siedzę.
dorota123456789
oliwka,alanek i lilianka
PPATQA powodzenia dzis u gina 3 mam kciuki 
Ja bylam dzis u gina bo chorobowe mi sie konczy.Nawet mnie nie badal bo bylam badana niecaly tydzien temu a nie czuje zeby mi sie jakos specjalnie pogorszylo Nastepna wizyta 4 sierpnia i w sierpniu tez usg ale w piatek sie umowie na usg bo w piatek mam do odbioru dokumenty od lekarza do swiadczenia rehabilitacyjnego.
Waga 58 kg czyli dalej 5 kg na plusie Moje cisnienie to 100/70 ale ja mam tak zawsze i sluchalam SERDUSZKA OLIWI i bije oki ale sie dziwie ze jej serce bije ok bo ona sie tyle przezemnie nastresuje

Gdyby mi sie cos dzalo przed wizyta to mam oczywiscie przyjsc ale mam nadzieje ze mimo wielkiego stresu w zyciu nic sie nie stanie zwlaszcza JEJ bo ja to moge zdechnac ale Ona musi byc zdrowa

Ja bylam dzis u gina bo chorobowe mi sie konczy.Nawet mnie nie badal bo bylam badana niecaly tydzien temu a nie czuje zeby mi sie jakos specjalnie pogorszylo Nastepna wizyta 4 sierpnia i w sierpniu tez usg ale w piatek sie umowie na usg bo w piatek mam do odbioru dokumenty od lekarza do swiadczenia rehabilitacyjnego.
Waga 58 kg czyli dalej 5 kg na plusie Moje cisnienie to 100/70 ale ja mam tak zawsze i sluchalam SERDUSZKA OLIWI i bije oki ale sie dziwie ze jej serce bije ok bo ona sie tyle przezemnie nastresuje

Gdyby mi sie cos dzalo przed wizyta to mam oczywiscie przyjsc ale mam nadzieje ze mimo wielkiego stresu w zyciu nic sie nie stanie zwlaszcza JEJ bo ja to moge zdechnac ale Ona musi byc zdrowa

magdziunia
Październikowa Mama'08
Dorotko nie wolno tak mówić Tobie.
Jesteś dzielną dziewczyną i dasz radę, to dla Oliwii masz żyć, być jej podporą i Aniołem Stróżem.
Więc proszę nie mów takich głupich słów, że możesz zdechnąć.
Bądź silna i myśl pozytywnie o Oliwii.
Nerwy na bok i postaraj się odprężyć.
Jesteś dzielną dziewczyną i dasz radę, to dla Oliwii masz żyć, być jej podporą i Aniołem Stróżem.
Więc proszę nie mów takich głupich słów, że możesz zdechnąć.
Bądź silna i myśl pozytywnie o Oliwii.
Nerwy na bok i postaraj się odprężyć.
dorota123456789
oliwka,alanek i lilianka
Wiem ja tez musze sie dobrze czuc i miec sie dobrze bo wiem teraz jestem jej potrzebna i po urodzeniu jak juz bedzie ze mna to tez bede jej potrzebna :-)
Tylko chodzilo mi o to ze ja sie nie licze bo ONA jest najwazniejsza :-)
Tylko chodzilo mi o to ze ja sie nie licze bo ONA jest najwazniejsza :-)
reklama