Martynka1987
Mama Rafałka i Roksanki!!
Ja byłam w srode na pierwszym USG i sie okazało ze to juz 9/10 tydzien. Wg OM 10t 2 dni, a wg USG 9 t i 3 d. Termin wg OM wychodzi 22, a według USG na 28 pazdziernika. Wiec musze sie jednak zapisac do mamusiek pazdziernikowych, a wczesniej w listopadowych pisałam.
Co do USG to wszystko ok, malenstwo miało w srode 2,42 cm, serducho bije (widziałam), a tatus widział jak malenstwo rusza juz raczkami i nozkami, ja niestety juz tego nie widziałam, bo babka skoncentrowała sie na opowiadaniu tatusiowi co jest co
No ale przynajmniej wiem ze jest wszystko ok.
Ale za to moj ginekolog na zwolnieniu w tym tygodniu i nie mam jeszcze wynikow badan moczu, krwi i cytologii, wiec znowu w poniedziałek bede musiała isc do niego, hehe.
Co do USG to wszystko ok, malenstwo miało w srode 2,42 cm, serducho bije (widziałam), a tatus widział jak malenstwo rusza juz raczkami i nozkami, ja niestety juz tego nie widziałam, bo babka skoncentrowała sie na opowiadaniu tatusiowi co jest co

No ale przynajmniej wiem ze jest wszystko ok.
Ale za to moj ginekolog na zwolnieniu w tym tygodniu i nie mam jeszcze wynikow badan moczu, krwi i cytologii, wiec znowu w poniedziałek bede musiała isc do niego, hehe.
Jak wszytkie wyniki itp. Boziu ale to juz wielkoludek jest.
.