reklama
A my wczoraj byliśmy u ortopedy. Młodej zdrowa. Do kolejnej kontroli mamy przyjść...z kolejnym dzieckiem;-)Pan doktor też ma poczucie humoru![]()
super!!!!!!!
Cudnie, zazdroszczęA to wynik mojej piątkowej wizyty u gina.
Ma już 4 cm i potrafi tańczyć... :-)
Dla niewtajemniczonych: po lewej główka, po prawej pupka.
Nóżki i rączki na dole
Zdjęcie nie wyraźne, bo to aparatem robione z wydruku.

Malena, gratuluję!!!!
Ja tez nie bylam dawno u ginki. Dawno, bo od grudniaI nie wiem, jak to zrobie, ale chyba juz przed wyjazdem do rodzicow, czyli w grudniu, jak M. nie bedzie pracowal. Narazie nie mam @ i raczej nie jest w ciąży. Karmię non stop piersią... Nie zabezpieczamy się w ogole. Liczę bądź kuszę los, że coś się wydarzy badź nie
![]()

gratuluję!mama wyniki cytologii i hurra, tylko nadżerka, bez cech tych złych komórek,a już tak się bałam ze powtórka z rozrywki będzie.
A mi w przychodni powiedziano, że muszę mieć nowe skierowanie, a pediatra powiedziała, że da tylko jak zauważy nieprawidłowościA my wczoraj byliśmy u ortopedy. Młodej zdrowa. Do kolejnej kontroli mamy przyjść...z kolejnym dzieckiem;-)Pan doktor też ma poczucie humoru![]()

A my wczoraj byliśmy u ortopedy. Młodej zdrowa. Do kolejnej kontroli mamy przyjść...z kolejnym dzieckiem;-)Pan doktor też ma poczucie humoru![]()

U nas jedno skierowanie i cały czas działało;-) A juz 3 wizyty były.
Minisia, powiem tak samo meżowi;-)
widze reakcje Mirasa

reklama
mirabelka73
Październikowe mamy'08
Kaka super :-) i nie dajcie doktorowi za długo czekać ;-)