reklama
magdziunia
Październikowa Mama'08
Natusiu dziękuję bardzo.
magdziunia
Październikowa Mama'08
Czarna dokładnie tak - dla mnie najważniejsze, że zdrowy bąbelek.
dorota123456789
oliwka,alanek i lilianka
Madziu ja tez jeszcze raz gratuluje udanych wiesci :-)
A ja po 16 kolo 17 bede w gabinecie i juz mama stresa lekkiego choc wiem ze jest oki bo inaczej byc nie moze ale wiecie jak kazda z nams sie stresuje :-(.
I mam nadzieje ze dzis moze moja dzidzia pokaze mamusi i lekarzowi co ma miedzy nozkami :-)
Zazwyczaj chodzil ze mna M nawet na takie normalne wizyty ale juz ktorys raz nie moze bo za dlugo jest w pracy ;-(
A ja po 16 kolo 17 bede w gabinecie i juz mama stresa lekkiego choc wiem ze jest oki bo inaczej byc nie moze ale wiecie jak kazda z nams sie stresuje :-(.
I mam nadzieje ze dzis moze moja dzidzia pokaze mamusi i lekarzowi co ma miedzy nozkami :-)
Zazwyczaj chodzil ze mna M nawet na takie normalne wizyty ale juz ktorys raz nie moze bo za dlugo jest w pracy ;-(
dorota123456789
oliwka,alanek i lilianka
Wiec tak : grzyba juz nie ma
, szyjka zamknieta
.
Usg zrobil mi takie sekundowe nic nie mierzyl nie mam zdjecia ale sprawdzal
serduszko i bije jak dzwon
.Gin przed usg powiedzial ze jak sie dzidzia dobrze
ulozy to mi powie plec ale niestety dzidzia nie chciala pokazac mamusi
co ma miedzy nozkami
ale i tak jestem szczesliwa ze jest oki
.
Usg polowkowe dopiero 16 czerwca i na to jestem troche zla bo jeszcze ponad 2 tygdonie ale coz zrobic.
11 czerwca jest umowiona do tego nowego lekarza i jak on bedzie robil mi usg to moze dzidzia pokaze co ma miedzy nozkami
Zobaczymy jak to bedzie.
Najwazniejsze ze wsio oki.ALE JESTEM SZCZESLIWA
, szyjka zamknieta
.Usg zrobil mi takie sekundowe nic nie mierzyl nie mam zdjecia ale sprawdzal
serduszko i bije jak dzwon
.Gin przed usg powiedzial ze jak sie dzidzia dobrzeulozy to mi powie plec ale niestety dzidzia nie chciala pokazac mamusi
co ma miedzy nozkami
ale i tak jestem szczesliwa ze jest oki
.Usg polowkowe dopiero 16 czerwca i na to jestem troche zla bo jeszcze ponad 2 tygdonie ale coz zrobic.
11 czerwca jest umowiona do tego nowego lekarza i jak on bedzie robil mi usg to moze dzidzia pokaze co ma miedzy nozkami
Zobaczymy jak to bedzie.Najwazniejsze ze wsio oki.ALE JESTEM SZCZESLIWA

reklama