reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

Mamusie październikowe u lekarza

reklama
magdziunia najważniejsze ze maluch prwidłowo sie rozwija. A co ma miedzy nózkami jeszcze pokaze:-p

Minisia hehe ja wiem ze to dzien NIE PECHOWY:-p tak tylko dla żartów podkreśliłam,:laugh2:

Madziu ja tez jeszcze raz gratuluje udanych wiesci :-)

A ja po 16 kolo 17 bede w gabinecie i juz mama stresa lekkiego choc wiem ze jest oki bo inaczej byc nie moze ale wiecie jak kazda z nams sie stresuje :-(.

I mam nadzieje ze dzis moze moja dzidzia pokaze mamusi i lekarzowi co ma miedzy nozkami :-)
Zazwyczaj chodzil ze mna M nawet na takie normalne wizyty ale juz ktorys raz nie moze bo za dlugo jest w pracy ;-(

Madziunia to dobrze,ze wszystko ok:-)
Dorota napewno wszystko bedzie dobrze,napisz jak tylko wrocisz.Trzymam kciuki:tak:

Tiri gratulacje. Dorka trzymam kciuki:)
Czarna a Ty na którą godzinę idziesz??

Wiec tak : grzyba juz nie ma :tak: , szyjka zamknieta :tak:.
Usg zrobil mi takie sekundowe nic nie mierzyl nie mam zdjecia ale sprawdzal
serduszko i bije jak dzwon:tak:.Gin przed usg powiedzial ze jak sie dzidzia dobrze
ulozy to mi powie plec ale niestety dzidzia nie chciala pokazac mamusi
co ma miedzy nozkami :rofl2: ale i tak jestem szczesliwa ze jest oki :-D.

Usg polowkowe dopiero 16 czerwca i na to jestem troche zla bo jeszcze ponad 2 tygdonie ale coz zrobic.
11 czerwca jest umowiona do tego nowego lekarza i jak on bedzie robil mi usg to moze dzidzia pokaze co ma miedzy nozkami :tak:Zobaczymy jak to bedzie.
Najwazniejsze ze wsio oki.ALE JESTEM SZCZESLIWA:tak:

reklama
Dorotka to super,ze wszystko ok to najwazniejsze:-)!To tylko 2tygodnie,szybko mina i miejmy nadzieje,ze dzidzia dobrze sie ulozy:-Dpozdrawiam

Do góry