reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

Mamusie październikowe u lekarza

Ja wam zdam relacje jutro troche sie boje ale musi byc oki :-)
Czasem mnie takie szatanskie mysli nachodza czy aby dzidzia zyje :-(.Ale musi byc oki
brzusio rosnie ja rosne hihihi nie mam krwawien ani plamien i nie ma az tak naglych i silnych bolow wiec chyba wsio oki ??????????????????

reklama
natusiaMa Gratuluje Córuni:-) Julka-to sliczne imie! My postanowilismy,ze jak będzie dziewczynka też jej damy tak na imię:-D
Kaska19 nie martw się dzidziuś napewno zdrowiutki:tak: napisz nam szybciutko po wizycie co u Maluszka:-)
dorota nie tylko Ty masz takie myśli-już nie moge doczekać się wizyty zeby sprawdzic czy wszystko oki...Mam mały brzuszek-boję się,że za mały... nie wiem czy to normalne...Dzis dzwoniłam umowić sie na wizytę,ale tro dopiero 11 czerwca..

a ja właśnie siedzę w pracy i czekam do 12 a wtedy wyjście na kontrole do lekarza mam nadzieję że wszystko będzie ok też się martwię że brzuszek mam mały tym bardziej że w najbliższej rodzinie to zawsze brzuszki były szybko widać i były duże ale widać że odbiegam od tej reguły :-)

Ja bardzo spokoj nie przechodze ta ciaże z czego jestem barzdo zadowolona. Ginka sie śmieje ze jeszcze niespotkała takiej pacjentki która na nic sie nieskarży, wiecznie uśmiechnięta i tak pozytywnie nastawiona:laugh2: Obym sie nieprzeliczyła tylko. Ja sobie marudzenie pozostawiam na koniec ciaży. Kiedy bede miała juz dosc brzusia:-p:-D
A wizyte mam 13 VI w PIĄTEK!!!!!!!!!!
Kaka a ty juz sie umówiłaś???????????

Witajcie
Dopiero dzisiaj zdaję relację z wczorajszego USG bo całe popołudnie byliśmy na działce:tak: Lekarz ten co mi robił USG średnio przyjemny, mało kontaktowy:rofl2: Dopiero jak się o coś sama zapytałam to nam mówił co ogląda i wogóle. Ale najważniejsze że dzidziuś ma się dobrze. Ma już ok 25 cm, i waży 425g;-)Dostałam nagranie na DVD i kilka fotek. Serduszko malucha bije głośno i równomiernie. Wszystkie narządy wewnętrzne prawidłowo umiejscowione. Teraz jestem spokojniejsza, jak zobaczyłam wszystkie narządy i cieszę się że poszliśmy.:tak:
A teraz 2 fotki:
dsc00209ho3.jpg

dsc00214vy3.jpg

Widać maluszka od tyłu bo akurat na łożysku leżał :) A to leniuch jeden....

reklama
Antuanet24 - super wieści przynosisz!!! wielki Wasz maluszek:tak:moja to kruszynka bo z pomiaru ważyła 380g;-) no i super wyraźne zdjęcie:-):tak:

Do góry