reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

Mamusie październikowe u lekarza

MINISIA bedziemy 3 maly kciuki za wizyte
Ja mam wizyte bo chorobowe mi sie konczy teraz we wtorek ale nie przejmuje sie ta wizyta bo teraz bylam badana i usg mialam wiec pewnie nic innego sie nie dowiem
Usg pewnie teraz bede miala za ponad miesiac :-( pierwszy raz jak dla mnie tak dlugo i nie wiem jak ja to zniose :-(Jakos dam rade hihi :-)

reklama
Ja też się zdziwiłam jak stanełam na wagę a tam nic do przodu:eek:. Ale już nie raz słyszałam że większe babeczki mogą tyć mniej niż takie szczypiorki jak Wy.:tak:

Ja czekam na wizytę do piątku,, ale też już bym chciała, bo wcześniej zawsze niepotrzebnie się nadenerwuję:zawstydzona/y:, ale szczerze, to nie mogę się już doczekać tego usg w 30 tyg:tak:

Ja czekam na wizytę do piątku,, ale też już bym chciała, bo wcześniej zawsze niepotrzebnie się nadenerwuję:zawstydzona/y:, ale szczerze, to nie mogę się już doczekać tego usg w 30 tyg:tak:
To tak jak ja - czekam z niecierpliwością na usg (35tc)
Teraz następną wizytę mam 30 lipca (drugi raz w tym m-cu) A to przez to,że moja Ginka idzie znowu na urlop (wróci na 27 sierpnia i wtedy następna wizyta będzie)
Kaka i czarna cieszę się,że wasze Maluszki zdrowiutkie:tak::-)

ja tez mam druga wizyte w tym miesiacu 25 lipca, bo maoja tez na urlop idzie, a pozniej 19. 08 zaczynam szkole rodzenia:)mi pewnie tez zostalo juz tylko ostatnie usg kolo 35 tyg...nie wiem jak wytrzymam, cos mi sie wydaje ze kolo 30 pojde jeszcze prywatnie dla swietego spokoju:)

ja jurto jade do szpitala na badanka krwi i zawieść mocz, a we wtorek wizyta, juz nie moge sie doczekać

A ja mam wizytę dopiero w przyszły poniedzialek a potem w czwartek muszę iść do szpitala na pobranie krwi a USG dopiero 1 go sierpnia, Boziu jak to długo trza czekać..

I to będzie już chyba moje ostatnie usg przed porodem potem jeszcze okolo 8 tygodni i już nie będzie potrzebne żadne usg.

6c8ac34a9d.png

2ff2fcf6e9.png

888f779fe9.png
[/url][/IMG]

reklama
Do góry