reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

Mamusie październikowe u lekarza

Antuanet uważaj na siebie i dużo leż
ja mam dziś wizyte koło 16, a jeszcze musze wyniki odebrać

reklama
Witajcie
Ja już po wizycie:tak: Okazuje sie że jakoś zbyt szybko skraca mi sie szyjka:szok: Od ostatniej wizyty 12 mm, a to podobno dużo. Poza tym dzidziuś uderza główka o szyjke, i dlatego mnie bola te wiązadła.Zalecenie wiecej poziomo niż pionowo+nospa+magnez. I do kontroli za 2 tygodnie...Mam nadzieje że doczekam października:-(

Proponuję zrobić sobie dobre legowisko z jedzonkiem w koło i laptopikiem co by można z nami poklikać. trzymam kciuki za pomyślne rozwiązanie.

Antuanet uważaj na siebie i dużo leż
ja mam dziś wizyte koło 16, a jeszcze musze wyniki odebrać

Trzymamy kciuki za pomyślne wieści;-)

Co do hartowania sutków to ja słyszałam, że trzeba to dość mocno robić żeby się trochę do bólu przyzwyczaić lecz nie za długo bo może podbrzusze boleć. Gina zalecił mi przekręcanie ich w lewo i prawo.

Dziewczynki dziekuje za pocieszenie.:-)
A na kiedy masz termin, bo jeśli na początek października, to szansa że maluszek może już we wrześniu się pojawić.
magdziunia mam na 5.10:tak:
ppatqa trzymam kciuki za Twoją wizyte, obyś miała lepsze wieści niż ja.
kaka82 jak bym sie jedzonkiem obstawiła to chyba już w futryne bym sie nie mieściła:-) Ja straszny obżartuch jestem, sprzątam wszystko jak "odkurzacz"...

Antuanet24 dbaj o siebie i dzidzię bidulko a napewno wszystko będzie ok. Tylko stosuj się do zaleceń lekarza oni już wiedzą co masz robić aby było wszystko ok.
ppatqa trzymam kciuki za wizytę

PPATQA powodzenia dzis u gina 3 mam kciuki :-D

Ja bylam dzis u gina bo chorobowe mi sie konczy.Nawet mnie nie badal bo bylam badana niecaly tydzien temu a nie czuje zeby mi sie jakos specjalnie pogorszylo Nastepna wizyta 4 sierpnia i w sierpniu tez usg ale w piatek sie umowie na usg bo w piatek mam do odbioru dokumenty od lekarza do swiadczenia rehabilitacyjnego.
Waga 58 kg czyli dalej 5 kg na plusie Moje cisnienie to 100/70 ale ja mam tak zawsze i sluchalam SERDUSZKA OLIWI i bije oki ale sie dziwie ze jej serce bije ok bo ona sie tyle przezemnie nastresuje :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
Gdyby mi sie cos dzalo przed wizyta to mam oczywiscie przyjsc ale mam nadzieje ze mimo wielkiego stresu w zyciu nic sie nie stanie zwlaszcza JEJ bo ja to moge zdechnac ale Ona musi byc zdrowa :tak:

Dorotko nie wolno tak mówić Tobie.
Jesteś dzielną dziewczyną i dasz radę, to dla Oliwii masz żyć, być jej podporą i Aniołem Stróżem.
Więc proszę nie mów takich głupich słów, że możesz zdechnąć.
Bądź silna i myśl pozytywnie o Oliwii.
Nerwy na bok i postaraj się odprężyć.

Wiem ja tez musze sie dobrze czuc i miec sie dobrze bo wiem teraz jestem jej potrzebna i po urodzeniu jak juz bedzie ze mna to tez bede jej potrzebna :-)
Tylko chodzilo mi o to ze ja sie nie licze bo ONA jest najwazniejsza :-)

reklama
Do góry