reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

Mamusie październikowe u lekarza

reklama
ja ide:)25.07:)juz sie doczekac nie moge...ale niestety bez usg:(nastepne pewnie bedzie juz ostatnim kolo 35 tyg...
Ja ostatnie USG mialam na pocz. kwietnia :-p w 12tc. Dzis jak odwiedzliam ostatni raz dziewczyny z pracy, to jedna powiedziala, ze napewno chlopaka bedziemy mieli, bo na buzi nic sie nie zmienilam:-p:-D Moj M. tez tak twierdzi :sorry2: Kochany!!!!! (Ale to pewnie dlatego, ze on tak zawsze sie o syna staral:-p). I mowi mi, ze jak nie teraz, to postara sie nast. razem :-D

Gosiu ja juz sie chyba o to pytalam wczesniej ale kiedy bedziesz miala usg?bo chyba jeszcze tylko Ty nie wiesz...:)
Niom.... Wracam do Polski w niedziele, to w poniedzialek od razu z ranca do szpitala zarejestrowac sie na srode lub piatek do mojej ginki. Ona zleci pewnie najpierw wszystkie badania, a dopiero potem USG. Na tej wizycie w kwietniu dala mi niezly opieprz, ze lece i bede tu pracowac :-p. Ale jakos minelo, czuje sie dobrze, brzus rosnie, Maluch kopie, jestem spokojna.

Ja dziś przeżyłam glukozę i gdybym skleroza zabrała do miasta dokumenty, to już po południu mogłam odebrać wynki z lab, a tak jutro m odbierze. Mam nadzieję, że ok. Poza tym morfologia, mocz i przeciwciała - myślę, że tu też nie powinno być niespodzianek.

reklama
Ja ostatnie USG mialam na pocz. kwietnia :-p w 12tc. Dzis jak odwiedzliam ostatni raz dziewczyny z pracy, to jedna powiedziala, ze napewno chlopaka bedziemy mieli, bo na buzi nic sie nie zmienilam:-p:-D Moj M. tez tak twierdzi :sorry2: Kochany!!!!! (Ale to pewnie dlatego, ze on tak zawsze sie o syna staral:-p). I mowi mi, ze jak nie teraz, to postara sie nast. razem :-D

ehehehe mi też wszyscy na około mówili, ze chłopak bo buzię mam jak malowanie, a córa urodę odbiera...a tu taka niespodzianka. Mam nadzieję, że Hania brzydulą nie będzie...chyba, że jednak na ostatniej wizycie okaze się że to Heniek;-)

Do góry