reklama
gosiakuprewicz
Marzec05'/Pazdziernik08'
Ktora Mamusia idzie jeszcze w tym miesiacu do lekarza???
blond_20
Czarownica
ja ide
25.07
juz sie doczekac nie moge...ale niestety bez usg
nastepne pewnie bedzie juz ostatnim kolo 35 tyg...
gosiakuprewicz
Marzec05'/Pazdziernik08'
Ja ostatnie USG mialam na pocz. kwietniaja ide25.07
juz sie doczekac nie moge...ale niestety bez usg
nastepne pewnie bedzie juz ostatnim kolo 35 tyg...
w 12tc. Dzis jak odwiedzliam ostatni raz dziewczyny z pracy, to jedna powiedziala, ze napewno chlopaka bedziemy mieli, bo na buzi nic sie nie zmienilam
Moj M. tez tak twierdzi
Kochany!!!!! (Ale to pewnie dlatego, ze on tak zawsze sie o syna staral
). I mowi mi, ze jak nie teraz, to postara sie nast. razem 
blond_20
Czarownica
Gosiu ja juz sie chyba o to pytalam wczesniej ale kiedy bedziesz miala usg?bo chyba jeszcze tylko Ty nie wiesz...
gosiakuprewicz
Marzec05'/Pazdziernik08'
Niom.... Wracam do Polski w niedziele, to w poniedzialek od razu z ranca do szpitala zarejestrowac sie na srode lub piatek do mojej ginki. Ona zleci pewnie najpierw wszystkie badania, a dopiero potem USG. Na tej wizycie w kwietniu dala mi niezly opieprz, ze lece i bede tu pracowacGosiu ja juz sie chyba o to pytalam wczesniej ale kiedy bedziesz miala usg?bo chyba jeszcze tylko Ty nie wiesz...![]()
. Ale jakos minelo, czuje sie dobrze, brzus rosnie, Maluch kopie, jestem spokojna.magdziunia
Październikowa Mama'08
Ja też mam wizytkę zwykłą 25.07 - pewnie będę wiedziała jak badanka krwi i moczu wyjdą oraz co z szyjką.
Ja dziś przeżyłam glukozę i gdybym skleroza zabrała do miasta dokumenty, to już po południu mogłam odebrać wynki z lab, a tak jutro m odbierze. Mam nadzieję, że ok. Poza tym morfologia, mocz i przeciwciała - myślę, że tu też nie powinno być niespodzianek.
reklama
Ja ostatnie USG mialam na pocz. kwietniaw 12tc. Dzis jak odwiedzliam ostatni raz dziewczyny z pracy, to jedna powiedziala, ze napewno chlopaka bedziemy mieli, bo na buzi nic sie nie zmienilam
Moj M. tez tak twierdzi
Kochany!!!!! (Ale to pewnie dlatego, ze on tak zawsze sie o syna staral
). I mowi mi, ze jak nie teraz, to postara sie nast. razem
![]()
ehehehe mi też wszyscy na około mówili, ze chłopak bo buzię mam jak malowanie, a córa urodę odbiera...a tu taka niespodzianka. Mam nadzieję, że Hania brzydulą nie będzie...chyba, że jednak na ostatniej wizycie okaze się że to Heniek;-)