minisia a ja tez nie bylam...jakos nie po drodze mi bylo;-) ale pojde...kiedy nie wiem...narazie u mnie wszystko ok, cykl regularny co31 dni, boli ogromnych nie mam zwykle menstruacyjne wiec nic zlego sie nie dzieje
 ale pojde...kiedy nie wiem...narazie u mnie wszystko ok, cykl regularny co31 dni, boli ogromnych nie mam zwykle menstruacyjne wiec nic zlego sie nie dzieje a Tak powaznie to na cytologie musze sie wybrac bo juz prawie rok minal od ostatniej
 a Tak powaznie to na cytologie musze sie wybrac bo juz prawie rok minal od ostatniej

ale pojde...kiedy nie wiem...narazie u mnie wszystko ok, cykl regularny co31 dni, boli ogromnych nie mam zwykle menstruacyjne wiec nic zlego sie nie dzieje
 ale pojde...kiedy nie wiem...narazie u mnie wszystko ok, cykl regularny co31 dni, boli ogromnych nie mam zwykle menstruacyjne wiec nic zlego sie nie dzieje a Tak powaznie to na cytologie musze sie wybrac bo juz prawie rok minal od ostatniej
 a Tak powaznie to na cytologie musze sie wybrac bo juz prawie rok minal od ostatniej