reklama

MAMUSIE po IN-Vitro

reklama
Fifi też uwielbiał wodę, ale jak poznał te wszystkie nowe smaki to mu się woda odwidziała :/

Madzia wcześniej sporadycznie, teraz już coraz częściej :) I z plecków na brzuszek i z brzuszka na plecki, zwłaszcza podczas zabawy na macie. Marcysia już próbuje?

Ostatnia edycja:
Madzia przyjdzie czas i na Marcelinke. Moj Milosz pierwszy raz się obkręcił 19.01 a teraz to na plecach już nie uleży cały czas na brzuch i spowrotem ;)
U nas po kaszce mały od 22 do 6 rano wutrzymuje ale co z tego ja ci rano jest kupa i po spaniu dzisiaj o 5 !!!! I koniec spania tak go wybudza więc dzisiaj mam zamiar nie dać kaszki na noc i zobaczyć jak zareaguje bo nie mam już sił :(
Lenka mój mały też tak kaszlał a po za tym nic mu nie było i siostra mi zasugerowała że to może być uczulenie na.kurz itp objawia się kaszlem suchym tylko w nocy lub jak dziecko się zmęczy u nas dokładnie tak jest chyba przejde się z małym do alergologa.

Majka koniecznie idźcie do alergologa, najpewniej aby wykluczyć alergię, ale będziesz spokojna :) ja powiem Ci że też miałam przez chwilę taką myśl, nawet myślałam, że może uczulenie na seler to może być, bo podawałam pierwszy raz, ale zaraz potem Fifi zaczął nie kaszleć tylko właśnie charakterystycznie szczekać jak mały piesek, tego się nie da z niczym pomylić no i koleżanka pediatra potwierdziła- wirusowe zapalenie krtani

Madzia, cierpliwości- przyjdzie czas i na Marcelinkę, każde dziecko ma swoje indywidualne tempo, dlatego jest tak wyjątkowe :) za pierwszym razem jak się przewrócił z plecków na brzuszek tak się cieszyłam, że Mąż mówi, że zaczyna się poważnie bać mojej reakcji na pierwszy krok Filipa :-D

Witajcie dziewczynki :)
Przenosze sie juz do was na stałe , tak trudno było z ciężarówek sie wyprowadzić bo zawsze marzyłam aby tam w koncu byc a tu tak szybko zleciało i prosze zmiana forum :)
Lenkabar zdrówka dla Fifiego ale widzę ze chłopak dzielnie znosi chorobę :)

Powiedzcie mi czy w na samym początku nawilzalyscie swoim maluchom noski? Sprayem z woda morska dla dzieci czy cos? Mam wrażenie ze młody cos tak jakby sucho tam ma ale moze za duzo sie wsłu****ę .generalnie problem z ulewaniem mamy, młody za szybko pije , albo kurek w cycku sie popsuł :P bo przez moj nadmiar pokarmu, którym i tak odciągam i mroże to strasznie leci ze młody to nawet ciagnąć nie musi :/ zaraz cały zamrażalnik mlecznych lodów bede miała ;/ ( zamrażalnik akurat mam mały) ale wole mrozi w razie co!

Franio budzi sie na jedzenie co 3 h wiec w miarę regularnie szczególnie w nocy :) wczoraj od 8-15:30 spał tylko 2 godziny a tak to oczy jak 5 złoty i leżał czy to juz normalne u bąbli ktore mają niecałe 3 tygodnie?

Miłego dnia mamuśki :)

Marcysia miała już swój pierwszy raz przekręciła sie z brzuszka na plecki dwa razy ale teraz cisza, no cóż czekamy.

majka zazdroszczę ci tej Bukowiny uwielbiam to miejsce ma swój klimat a termy też super. My pierwszy wyjazd narciarski mamy zaliczony co prawda Czechy bo od nas najbliżej ale z małą bez problemu większego.

My wizytę u alergologa mamy 17.03 i znowu czeka nas kłócie bo morfologia z wymazem ahhhhhhh

reklama
Esiek teraz mieszkam pod Krakowem więc wyprawa z małym troche problematyczna a szkoda bo chętnie bym Was poznała ;/ a gdzie się zatrzymujecoe w Krakowie?
Lenka bede u mojego dr to go dokładnie podpytam o tego alergologa.
Genba witaj spokojnie możesz zakraplać nosek solą na pewno nie zaszkodzi.
Madzia mój mały też miał okres źe obracał się a potem chwila ciszy tak więc troszke cierpliwości a na pewno się doczekasz ;)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry