reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

MAMUSIE po IN-Vitro

Witam coraz mniej czasu na forum.
Anula gratulacje u mnie też spadało tętno i wiem co czułaś obserwuj teraz małą po często przy niedotlenieniu zdarza się obniżone napięcie mięśniowe. trzymaj się najgorszy pierwszy miesiąc. niestety clexany oddałam. Mój mały śpi od 18 o 21 pierwszej dałam butle zmienilam pampersa otworzyl oczko i śpi dalej to pewnie skok rozwojowy bo caly dzien byl markotny.na dodatek odsypia jeszcze chrciny i poranna rehabilitacje.
pytanie do smerfety czemu nie ma cię na naszej grupie facebookowej?
pozdrawiam ciepło

reklama
Medalikara, wielam szaro kremowa :-) właśnie lisek obudził sie na karmienie 0:55 , szybko popatrzyłam na godzinę i zobaczyłam 5:00 i juz sie ucieszyłam ze przespał tak długo a tu pierwsza dopiero ... Pewnie czeka mnie jeszcze pobudka nad ranem.

Dziewczyny mam takie pytanie czy któraś z Was przy udanym zabiegu in vitro, miała nacinaną otoczkę zarodka AH? Bo czytam różne opinie i już nie wiem czy to jest tak strasznie konieczne:tak: Będę wdzięczna za odpowiedź.

Kasik, Medalikara dzięki za info. Też wtedy kupie na allegro, zyrafki wyglądają na oryginalne. Chcę kupić 2 by jedną dac koleżance A przy tym wykorzystam bon z biedronki za płatność kartą visa

Magda dzięki za link. Na tel już trochę oglądałam ale nie znalazłam tam jeszcze info o wymiarach i terminie dostawy. Długo czekalas na dostawę?
Z cycem już lepiej, zator chyba zszedł ale pierś zmaltretowana. Pomogła jedynie pomoc męża ;-) ale lepsze to niż ropień i wysoka temperatura

Milena bo ja nie istnieje ;-)

Dziewczyny ja od dzisiaj istnieje ;) tzn zalozylam konto na fb bo widze ze wszystkoe aie tam przeniosly moge prosic o dopisanie? Jak mam to zrobic bo jestem zielona w tym temacie?

Lisek przybrał na wadze to co stracił plus jeszcze dodatkowe 230gr :)Mamy w miarę możliwości dawać mniej butelki ale jak to nie wiem jak mały tyle je a ja z pokarmem nie wyrabiam . Poza tym wszystko ok , juz ma 54.5cm .
Mamy dawać codziennie 6 kropel witaminy D , wy tez dajecie ??

Liskka super, ze lisek ladnie przybiera na wadze, w takim razie ulewanie to nic zlego. Daje Juniorowi witD3, ja akurat daje z DHA ale to niekonieczne, jak sie karmi piersia to powinno sie jeszcze K podawac.

Na dwojce leci piekny film: "Chce sie zyc". Pamietam jak bylam na nim w kinie, splakalam sie jak bobr. Scena gdzie glowny bohater mowi, ze nie jest roslina bardzo zapadla mi w pamieci. To wtedy postanowilam, ze jak sie dowiem, ze moje dziecko bedzie chore to i tak je urodze ... Ach, rycze nawet teraz na same wspomnienie. Dzisiaj w ogole jakas placzliwa jestem. M mnie wkurzyl az sie poplakalam :(

Ostatnia edycja:
reklama
Liskka ja też podaje d+k bo mm daje tylko na wieczór bo wieczorem brakuje mi w piersiach. Mała zjada z dwóch piersi i wczoraj i dziś dodatkowo 90 ml mm. Zdaje mi się że strasznie dużo zjada bo z piersi min 60 ml na pewno mam.

Dziewczyny a smakowalyscie mm które podajecie? Bebiko Nutriflor które podaje jest niesmaczne i myślę nad zmianą mm ale nie wiem na jakie? Ktoś gdzieś prowadzi degustacje mm? ;-)

A wiecie może co u Genny? Dawno się nie odzywala

Do góry