reklama

MAMUSIE po IN-Vitro

Liska ja teraz od niedawna dopiero daje jesc Hani w lozeczku bo jak polozy sie na boczku to samo sie odbije. Wydaje mi sie ze maluszek jest za malutki zeby Go tak karmic . Jak bylam po porodzie i polozna zobaczyla ze karmie Hanie na lezaco to tak mnie zrypala na czym swiat stoi. Podobno nie latwo o zachlystowe zapalenie.pluc u takich maluszkow. I odbekanie to podstawa. Ja nieraz z 15 min Hanie nosilam zeby odbila i dopiero do lozeczka. Wydaje mi sie ze Twoja mama zle wymyslila....

reklama
Otóż to, juz jej powiedziałam co dziewczyny z forum radzą :)
Ubrałam dzisiaj rompersa na 62cm , ciekawe ile juz mierzy, ubranka 56 cm powoli idą do pudła :D u nas upały od kilku dni, po 40 stopni także dłuższy spacer to jedynie rano max do 12 , potem juz nie do wytrzymania . W nocy śpimy juz w samych bodach i pod bambusem.

O Liskka to masz gorąco! A z pokarmem to super. Ja w sumie nie wiem ile mam bo nie ściągam laktatorem, nie znoszę laktatora, zwłaszcza że cierpią na tym brodawki a miałam z nimi straszne przejścia

Kasik czyli bez żadnych problemów po szczepieniu? To super, gratuluję

Lilka jeśli Ala ma już 3 mies i 2 tyg, ale urodzona o 3 tyg za wcześnie, to też mogą być jeszcze kolki?

Lilka obys miala racje bo Junior w srode konczy 3 miesiace i (odpukac) obylo sie bez kolek wiec mam nadzieje, ze juz sie nie pojawia.

Od jutra stopniowo zmieniamy mleko z Bebilonu Comfort na Emfamil, zobaczymy czy zaakceptuje nowe mleczko. Slyszalam bardzo dobre opinie, podobno jest tez smaczne i nie smierdzi jak inne mleka ;)

reklama
Smerfeta , odnośnie laktatora .. To zależy jaki masz . Ja kupiłam medele swing i jestem zadowolona bardzo, wydoi nawet krowę hehehe wydaje mi sie ze przez to ze ściągam pokarm do samego końca to mam wiecej mleka pobudza laktację

A Sab simplex jak sie podaje? Tzn ile kropelek i co ile godzin? Przed karmieniem

Ostatnia edycja:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry