reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

MAMUSIE po IN-Vitro

Majka ja też używam kocyków do otulania ale niestety rączki muszą być i tak 'wolne' :dry: może to też kwestia silnych kolek i ogólnego niepokoju ...

Dziewczyny, możecie polecić jakiś krem do buzi dla małej? używam Hipa i Oilatum kremu ale nie pomaga na przesuszoną i podrażnioną skórę (zapewne od alergii). Maść Alantan plus okazała się chyba za tłusta.
Jak zmiana mleka nie pomoże to za tydzień i tak jestem u lekarza i pewnie coś dostanę ale chciałabym coś zadziałać do tego czasu ...

reklama
Infiniti u nas sprawdził się nivea na każdą pogodę odkąd smaruje mały ma policzki gładkie jak pupcia a też miał strasznie szorstkie.

Kasik, Olusia, Anulla: dziękuje dziewczyny, czuje się już dużo lepiej. Antybiotyk mam brać do wtorku to na pewno pozbędę się tego choróbska. Wiktoria zdrowa, a to dla mnie w tej chwili jest najważniejsze :)

Majka: duży ten Twój Synuś, Wiktoria za tydzień będzie miała pół roczku, a obstawiam że waży ok. 7,5kg, no i jej waga urodzeniowa to 4100g. Dawno co prawda nie była ważona, ale w poniedziałek mamy szczepienie to się dowiem.

Lilka: jak się czujesz? który to już tydzień ciąży? :)

Infiniti my też na bebilonie pepti byłam u lekarza dostałam na niego receptę bo jest refundoeany. Marcysia ms dużo zmian na całym ciału ja smaruję oilatum kompwiemy się w emolientach i krochmalu to łagodzi tę zmiany. I dostałam od lekarza maść robiona zobaczymy czy pomoże.jak nie to będziemy szukać dalej.

Majka faktycznie duży ten twój synuś. My jutro my równy rok od transferu a marcysia urodziła się równo 9 miesięcy po mojej punktacji miałam ją 20 stycznia 2014:-)

Minni dziekuje czuje sie juz prawie dobrze ;-) jestem w 13 tyg . W poniedzialek genetyczne i s... Po gaciach :-) moze jyz plec mi powie.

Minni a ktore szczepienie juz macie ? Bo ja dopiero 3 bede szczepila bo tak jakos obawialam sie tego szczepienua i odwlekalam .

Lilka: tez trzecia dawke szczepienia teraz bedziemy mialy. Nasze Corcie maja ok. 3 tygodnie roznicy, wiec bardzo spozniona nie jestes :) Hania zaczyna juz siadac?
Trzymam kciuki za poniedzialkowa wizyte, daj koniecznie znac po :)

A my juz mamy zarezerwowane wakacje :) wynajelismy domek na 2-tygodnie nad jeziorem. Wiki bedzie wtedy miala swoje pierwsze urodzinki :)

Minni Hania juz dlugo sie dzwiga do siadania ale sama jeszcze nie siedzi... A Wiki jak ? Hania narazie przewraca sie z plecow na brzuch i tak jej sie to podoba ze az sie smieje w glos :-) bede teraz na szczepieniu to popytam co juz powinna w tym wieku a czego jeszcze nie robi .

U nas wakacje kolejny rok z rzedu odpadaja bo jak nie budowa domu to ciaza z Hanka i teraz kolejna ... Moze w przyszlym roku sie uda :-)

reklama
A kiedy Wiki sie rodzila ? Ja korzystam tylko z tel i tu niestety nie widac suwaczkow ani zadnych informacji i ciezko sie polapac.

Do góry