lilka-1986
Fanka BB :)
U mnie brown sie nie sprawdxil bo po nim batdzo ulewala. Ja mam butelke nuka z systemem odpowietrzajacym
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
ale najlepiej bylo po mleku i kroplach
a tak poza tym to próbowaliśmy wszystkiego: sab simplex, delicol, espumisan, bobotic forte, bebilon comfort i na receptę Debridat. Nic nie okazało się złotym środkiem. Wszystko działało 3-4 dni. Najlepsze jest noszenie na rączkach i u nas leżenie całym ciałkiem na klacie taty
Ale pocieszę Cię to naprawdę mija, u nad skończyło się jak Filip miał jakieś 2,5 miesiąca. No i moje Dziecko było łaskawe i kolki kończyły się ok 23, potem było spanie do rana 
zaczyna się u nas zazwyczaj ok. 16-17 a kończy dopiero w polowie nocy albo nawet nad ranem ... a wypróbowane chyba mamy wszystko - różne krople, butelki Browna, specjalne mleko, Debridat, tetmofor itd. i w sumie nic nie pomogło :-( W piątek idziemy jeszcze na usg brzuszka, przy okazji robienia usg bioder, aby wykluczyć inne przyczyny ... Mam nadzieję ze nic nie znajdą i u nas niedługo to minie, tak jak w większości przypadków bo mówiąc szczerze jestem chyba już u kresu sił
...