reklama

MAMUSIE po IN-Vitro

reklama
A oto moj model.

Załączniki

• image.jpg
    image.jpg
    35 KB · Wyświetleń: 54
Bziumelka witamy kolejną mamusie :-)

My już po usg i jest źle :-( Tak martwiłam się o usg brzuszka i główki przez te wielogodzinne kolki i drżenie nóżki a to wypadło ok, przynajmniej lekarz nic nie stwierdził ale za to usg bioder wyszło fatalnie :no: lewa nóżka ma w istniejącej skali najgorszą możliwą ocenę, prawa na granicy normy. W czwartek idziemy do jakiegoś super specjalisty. W najlepszym wypadku czeka nas wiele miesiecy w specjalnym aparacie, oby nie operacja gipsy itd. ... Jak zobaczyłam jak to wygląda i jak bardzo maluchy sie w tym mecza to ryczec mi sie chce :-( Mam serdecznie dosyć po tych wszystkich przebojach ciążowych a teraz jeszcze to, już płaczę jak patrze na małą a co będzie później, ehhhhh......

Kurczę Infinity tak mi przykro. Mam nadzieje, ze sie wszystko dobrze skończy.

Dziewczyny pisze do Was, bo musze sie poradzić. Chciałam kupić w przecenie kombinezon na zimę w Smyku za 49 zł, a nie za 100 na przyszły rok. Piotruś urodzi sie ok. 01.03. W grudniu bedzie miał 9 miesiecy, do jego roku bedzie zima. Możecie mi Poradzić jaki rozmiar tego kombinezonu kupić? 74 czy 80? Dziecko na razie na wielkoluda nie wyglada. No nie wiem co zrobić.

Infinity
Bardzo mi przykro. Dobrze ze idziesz do kolejnego specjalisty to dowiesz sie dokladnie co i jak. Moze nie jest tak zle jak piszesz..... Trzeba miec nadzieje. A ile Twoja kruszynka ma bo mi sie rzadne suwaczki nie wyswietlaja ?

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry