reklama

MAMUSIE po IN-Vitro

Infinity tak mi przykro, ale dobrze że idziesz to skonsultować bo często pierwsza wizyta jest straszna a u kolejnego lekarza okazuje sie ze nie jest tak źle. Tyle stresów najadłaś się w ciąży i teraz malutka tak ma cierpieć? Jak trzeba będzie to i do jeszcze innego sie wybierzcie trzymam kciuki i wierzę ze wszystko będzie dobrze.

reklama
Cholera jasna Infinity. Tobie faktycznie życie nie oszczedza. Nie wiem co napisac ale pamietam sytuacje forumowiczki - mały mial problem z glowka, tez chodzilo o sprawy kostne - w polsce leczenie wygladalo nieciekawie ale pokusili sie na kinike w Berlinie. z tego co wiem w pol roku wyprowadzili malego jakims kaskiem. Wiadomo to zalezy od mozliwosci finansowych ale rozwiazania sa!
Trzymaj sie kochana, dacie rade.
P.s wiadomo dlaczego tak jest?

Ostatnia edycja:
Infinity bardzo mi przykro :( kurczę, los się na Was uparł... wierzę, że wszystko pięknie wyprowadzicie i będzie ok! Ale wiem też że serce matki krwawi w takich sytuacjach

Agawaa nie chcę się wtrącać, ale nie zdecydowałabym się na Twoim miejscu. Zobacz lilka pisze, ze Hania ma 6 miesięcy i nosi 74, mój Filip ma niecałe 4 i tez nosi 74. Nie utrafisz, możesz przestrzelić kilka ładnych rozmiarów. A jak będzie np 86? Do tego kombinezon jest o tyle niewdzięcznym zakupem, ze musi posłużyć kilka miesięcy.. Zamiast zaoszczędzić będziesz musiała kupić nowy, inny. Ale decyzja oczywiście należy do Ciebie :)

Infinity: bardzo mi przykro. Mam nadzieje, że wszystko będzie dobrze. Trzymam bardzo mocno kciuki.

Agawa: ja bym jednak radziła Ci wstrzymać się z takim zakupem. Też kupiłam kombinezon i kurtkę zimową dla Wiki jak jeszcze w ciąży byłam i te rzeczy są teraz dla Wiki za małe. Ciężko wyczuć jak duży będzie Twój Skarbek, a informacje zamieszczone na metkach na jakie miesiące jest dany ciuszek u Nas w ogóle się nie sprawdzaja. Wiktoria ma 6 miesięcy, a nosi ciuszki według opisu na 9 miesięcy. Ma ubranka gdzie 62 są jeszcze dla Niej dobre, a są i takie że rozmiar 80 jest akurat :)

esiek wada wrodzona, niestety nie do końca wiadomo skąd się bierze. W ciąży nie da się niestety jej wykryć ani leczyć. W grupie podwyższonego ryzyka mała nie była a jednak nas dopadło ...

Lilka mała ma 8 tygodni

Czekam jak na zbawienie na tą wizytę w środę i chyba liczę na jakiś cud :-(

WP_20150113_006.jpg Dzisiaj mija Nam pół roczku, ale to szybko zleciało :)

Załączniki

• WP_20150113_006.jpg
    WP_20150113_006.jpg
    17,1 KB · Wyświetleń: 58
Infinity
Trzymam bardzo mocno kciuki zeby w srode okazalo sie ze nie jest tak zle jak mowi ten lekarz. Sama wiesz ze lekarze czesto na wyrost traktuja niektore sytuacje. Napewno wszystko bedzie dobrze :-)

Infinity kurde Ty to masz pod gorke, ale zawsze Cie straszyli i było ok wiec teraz tez musi.

Czy któreś z waszych pociech miało kupki przejsciowe?? Bo my właśnie sie z tym zmagamy.

Dzieki Dziewczyny za podpowiedź. Po namyśle jednak zrezygnuje z tego zakupu. Skoro i tak moge wyrzucić pieniądze w błoto, to nie ma co sie spieszyć:))

reklama
Bziumelka gratuluję Sobie.
Infinity mam nadzieję że drugi lekarz znajdzie lepsze rozwiązanie. Twoja córeczka będzie zdrowa. Przykro mi że ciągle masz pod górę.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry