Majka licze na to ze Kubus za jakies 3tyg bedzie z nami w domku.Lenka,ja tez chcialabym na golaska kangurowac ale poczekam z tym jak maluszek bedzie w domku.Martwi mnie to,ze jak jest w inkubatorze to jest wszystko okey a przy kangurowaniu miewa bezdechy lub ma za lekki oddech.Znajoma mi pisala ze pozyczy mi wlasnie monitor oddechu Angelcare wiec bede w domu spokojniejsza. Jedna z poloznych mowila ze przy wczesniaczkach dobrze jest tez miec teb rogal poduszke stabililizacyjna ktora obecnie dzieci maja w szpitalu,wiec tez ja zakupie. Maz przyjezdza do mnie na weekend wiec jutro wybiore sie na male zakupy do Akpolu chce kupic jakis malutki smoczek i jakies ciuszki o rozmiarze 44.mysle ze beda dobre jak wroci Kubus do domku bo dzisiaj ubrali mu bodziaka roz 36 i jest dobry dla niego. Zastanawiam sie co jeszcze przy wczesniaczku mi sie przyda w domu....Infinity trzymaj sie kochana,im szybciej wykryja cos u naszych dzieciaczkow tym lepiej a moze wlasnie nie bedzie tak zle.My matki mamy ciezko gdy chodzi o nasze dzieci,chcemy dla nich jak najlepiej a niestety niektore rzeczy sa niezalezne od nas.Ja tez bym chciala aby z Kubusiem bylo wszystko dobrze jak wyjdzie ze szpitala ale Bog jeden wie jak to bedzie....