reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

MAMUSIE po IN-Vitro

Dziewczyny powiedzcie mi czy bedac w ciazy powinnam isc na pogrzeb ? Zmarla babcia mojego meza. Nie wiem co zrobic....

reklama
witam sie z rana...
wczoraj mi smutno się zrobiło... mojemu Jankowi nie wystarcza chwilowo mleka z piersi... płacz był przed snem spory - jak od kilku dni, ale dopiero wczoraj wpadłam na pomysł, żeby spróbować butlę mu dać... i zjadł jeszcze 80 ml...
wychodzi na to że od kilku dni kładłam spać głodne dziecko myśląc, że płacze z bólu brzuszka...
w ciągu dnia też od jakiegoś czasu bywa marudny - szczególnie popoludniami - muszę spróbować mu też trochę butli podać - może ta sama przyczyna...
wiem że mleko mm jest ok i nie mam nic przeciwko, ale tak chciałam na piersi chociaż przez pół roku lecieć...
mam nadzieję że to jakiś kryzys i jeszcze mi się laktacja unormuje...
miłego dnia kobietki:)

Ema a probowalas laktacje laktatorem podkrecic??

Mam pytanie do mam córeczek. Czy wymywacie wszystko pomiedzy warg sromowych a jak tak czy za kazdym myciem/przewijaniem?? Ja oczywiscie nie mowie o sytuacji kiedy wejdzie tam kupka tylko tak na biezaco.

No własnie w szkole rodzenia też cos tłumaczyli ale już nie pamietam:crazy: Ja narazie też nic za bardzo nie wymywałam ale zastanawiam sie własnie jak to jest.

reklama
bziumelka... z laktatorem to działam jak mam potrzebę w postaci przepełnionych piersi - najczęściej jak w nocy Jankowi się lepiej pośpi... jakoś w ciągu dnia nie próbowałam, bo mały szczególnie popołudniu jakoś co godzinę przy piersi, więc wydaje mi się że on powinien pobudzić...

Do góry