reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

MAMUSIE po IN-Vitro

reklama
Bziumelka, rozszerzam delikatnie zwłaszcza przy kupkach, a przy siuskach delikatnie przecieram.Dziewczyny zastanawiam sie juz nad przekłuciem Hani uszek? Niewiem ile prawdy w tym ze trzeba miec wszystkie szczepienia na zółtaczke, w sumie moja siostra swojej coreczce przekluwala po tych szczepienia ch a inne kolezanki nawet juz 3,5 miesiecznym i teraz niewiem?

Ja Hani nie wiem kiedy zrobie kolczyki... Teraz jest na etapie ze ciagle bawi sie uszami i je drapie to chyba nie byl by dobry pomysl. Moja siostra obu corkom przebijala na roczek

Kolczyki? Dziewczyny ja wiem, że to cudnie wygląda, ale nie pęknie Wam serce, że maluszki tak ciepią "dla urody"? Ehhh jeśli będę miała córę to chyba na 18stkę jej przebiję :-D

My tez braliśmy probiotyk Acidolac Baby, a właściwie dalej bierzemy, mimo że wszystko jest w jak najlepszym porządku az wybierzemy do końca. Pani doktor powiedziała, że to tylko dobrze dla maluszków, nie zaszkodzi, a zawsze to dla ich młodziutkich przewodów pokarmowych jakich wspomagacz :) u nas kupki teraz dyniowo-marchewkowo-bananowe :)

Ostatnia edycja:
My kolczyki planujemy po chrzcie czyli w kwietniu ;)
Siostra córce kolczyki robiła po drugim szczepieniu, mała nawet nie zapłakała ;)

Była polozna, do tego Polka. I co ktos przychodzi to inna teoria. Stwierdziła ze małego przegrzewam i dlatego tak długo śpi (3h średnio). Dodam ze mam w domu 21 stopni a on ma na sobie tylko pajaca, przykryty był kocykiem to stwierdziła ze tez za ciepły ten kocyk i powinnam go przykrywać tym z dziurkami. I w każdym razie to jest powodem bobkow, bo małego odwodnilam przez przegrzanie, i ze przez to za rzadko sie budzi i je rzadko i za duzo je bo jest wygłodzony. Poradziła dawać mu jesc co 2h. I to ma rozwiązać problem bobkow.
Jakos nie podeszła mi ta babka.

Dziewczyny dzieki za porady na temat higieny intymnej córci:-)

Ja nie zamierzam przekuwać Sonii uszków, jak cos to jak bedzie wieksza to pojdziemy i przebijemy. Jakoś takie malutkie dzieciaczki z przebitymi uszkami mi sie nie podobaja.

Jak to jest z seksem po CC?? Rozumiem ze nie trzeba czekac tyle ile po naturalnym porodzie, czy sa moze jakies ograniczenia czasowe??

reklama
Emilia muszę to napisać - co za głupią baba. Zmień mleko dopajaj, malutkiego i proponuję podać probiotyk u mnie pomogło. Zobacz jaki ma karczek jeśli bardzo ciepły to zmniejsz tem ale jeśli normalny to nic nie rób ją też mam e domu 21 stopni a w sypialni 20. Wietrze przed dodaniem jeszcze. Ja marcysia nie obudziłam na jedzenie zdawałam wtedy kiedy się obudziła.

Do góry