reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

MAMUSIE po IN-Vitro

Emilia nie wyszlo tak jak bys rozcienczyla mleko... Przed jedzeniem ja nie dawalam bo mniej mi zjadala.
Jutro jeszcze popróbuje z woda i rumiankiem. A od teraz zaczęłam mu dawać to mleczko w kartoniku juz rozrobione, ale dalej hipp. Jest bardziej sterylne od proszku podobno. Zobacze czy bedzie jakas różnica.

reklama
Nie widzialam takiego mleka dla takich maluszkow. Moja siistra daje ale 2 letniej corce. Konsultowalas z kims taka zmiane ? Z polozna lub pefiatra ??? Ja wszelkie zmiany wprowadzam za zgoda pediatry

Czy wasze dzieciaczki też tak często mają/miały czkawke? Zosia prawie po każdym karmieniu ma czkawke pomaga tylko ponowne przystawienie do piersi...

Magda: Wiktoria też miała bardzo czesto czkawki. Trwało to dość długo, bo okolo 2 miesiace. Po pewnym czasie zauważysz, że ilość czkawek się pomału zmniejsza.Wiki bardzo często miewała czkawki będąc w brzuszku. Pediatra tłumaczyła mi że to dlatego ma ich taką ilość po urodzeniu. Udało Ci sie wyleczyć z przeziebienia? Do mnie znowu jakiś wirus się przyplatał, a dopiero co zdąrzyłam się wyleczyć...

Minni, dziękuję. Młoda w brzuchu też miała bardzo często czkawke. Przeziębienie opanowane i mam nadzieję że nie wróci. Położna zamiast paracetamolu poleciła mi ibuprofen bo jest przeciwzaplny a też można brać karmiąc.

Dziewczynki mam pytanie czy miala któraś z Was w ciąży dodatni wynik GBS z pochwy? Mi wyszło że mam :szok: i jestem troszkę przerażona, bo jak czytam na necie to aż ciarki przechodzą.

Nie widzialam takiego mleka dla takich maluszkow. Moja siistra daje ale 2 letniej corce. Konsultowalas z kims taka zmiane ? Z polozna lub pefiatra ??? Ja wszelkie zmiany wprowadzam za zgoda pediatry
Moze w Pl nie ale w Uk jest, to jest dokładnie to samo co dawałam ale juz rozrobione, poprostu bardziej sterylne, od urodzenia. One sa łatwiejsze w użyciu bo tylko sie podgrzewa ale tez droższe. Ale skład ten sam tylko rozrobione juz.

Magda moja też ma czesto czkawke ale w brzuszku też tak było wiec widać jej zostało. Ale jak ma ta czkawke to jej sie podoba :) Hehe czasami nawet cyca nie chce i samo musi przejsc.

reklama
Do góry