reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

MAMUSIE po IN-Vitro

dziewczyny ja wszystkiego dokladnie nie wymywam połozna powiedziała ze nie wolno bo to naturalna flora bakteryjna.

czkawki Marcyska ma do dzisiaj i to dosyć często, pytałam lekarki czy to problem powiedziala że nie.

na mm dziecko powinno być dopajane, moja mała nie chce pić ani herbatek, pije tylko wodę i niestety dosłodzoną glukozą i też nie specjalnie dużo jej pije, ale staram się jej dawać jak najczęściej.
co do hippa to my po nim mieliśmy problem z kupkami po zmianie na bebilon comfort problem kupkowy przeszedł, ale probiotyk podawalam do 3 m-ca i na hippie i na bebilonie.

reklama
dziewczyny ja wszystkiego dokladnie nie wymywam połozna powiedziała ze nie wolno bo to naturalna flora bakteryjna.

czkawki Marcyska ma do dzisiaj i to dosyć często, pytałam lekarki czy to problem powiedziala że nie.

na mm dziecko powinno być dopajane, moja mała nie chce pić ani herbatek, pije tylko wodę i niestety dosłodzoną glukozą i też nie specjalnie dużo jej pije, ale staram się jej dawać jak najczęściej.
co do hippa to my po nim mieliśmy problem z kupkami po zmianie na bebilon comfort problem kupkowy przeszedł, ale probiotyk podawalam do 3 m-ca i na hippie i na bebilonie.
Dzieki za odp. Ja zaczęłam dopajac od niedzieli, ale dopiero wczoraj wiecej possał wody czy rumianku. Narazie poprawy nie widze ale moze trzeba wiecej dni. Jutro przychodzi polozna to ją spytam.

Emilia mi sie wydaje ze jezeli nie zmienisz mleka to kupki sie nie zmienia . A probiotyk tez powinnas dawac .

Ja zmienilam radykalnie bez przechodzenia . Bo zawsze zalecaja wprowadzanie przez kilka dni. Zibaczysz co powie polozna i zapytaj o probiotyk

Emilia mnie się też wydaje że to kwestia mleka, jak już pisałam ja po hippie miałam to samo a bardzo chciałam nim karmić bo dużo dobrego o nim czytałam, zmień bez przechodzenia nic maluszkowi nie powinno być na unormowanie kupek mozesz poczekać tak do tygodnia i dopajaj jak najwięcej wiem ze to nie łatwe bo to przechodziłam a mała do dziś za wiele nie pije, ale jeśli dzidziuś dużo śpi to na śpiocha spróbuj mu dać pić i o probiotyk też zapytaj ja bym podała on nie zaszkodzi my brałyśmy biogaję.

Zgadzam sie z Madzia :-) my tez dawalismy biogaje i tez duzo pomogla. Wczesniej dicoflor i nie pimagal
Tutaj sa pewnie inne probiotyki niz w pl, ale zawsze moge z pl sciągnąć. Tak sobie myśle wlasnie ze nawet jak polozna nie każe zmieniać mleka to i tak zmienię. Znalazłam nawet takie bardzo popularne w tym kraju, i jest nawet typowo na zaparcia i kolki, u mojej kol sie sprawdziło. Spróbuje go, bo juz załamana jestem jak maluszek sie meczy. Wczoraj zrobił bobki o 20 i do tej pory nic. Niby nie tragedia bo robi 2 razy na dzien ale wiem ze dzis znow bedzie sie prężył.

reklama
Do góry