Dziewczyny jestem w 15 tygodniu ciąży od 4tygodnia codziennie wymiotuje nie mam ochoty na nic dokladnie brak ochoty do zycia. Macie jakies porady jak sobie ulżyć nic nie pomaga kropelki migdaly mleko. Dodam że jeszcze ani pół kilograma nie przytyłam 

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Współczuję. Na pewno jesteś wykończona:/ Może niedługo minie, skoro drugi trymestr się zaczął.Szczegolnie wieczorami i w nocy ale mdlosci towarzyszą przez cały dzień
Przepisala mi czopki ale boję się ich brać bo są one dla ludzi po chemioterapii i mam obawy...W skrajnych przypadkach kiedy wymioty nie pozwalają kobiecie normalnie funkcjonować lekarz może przepisać leki, skonsultuj to ze swoim ginekologiem
Szczegolnie wieczorami i w nocy ale mdlosci towarzyszą przez cały dzieńAle wymiotujesz przez cały dzień? Czy tylko o jakiejś konkretnej porze, np. rano albo wieczorem?
Współczuję. Na pewno jesteś wykończona:/ Może niedługo minie, skoro drugi trymestr się zaczął.Szczegolnie wieczorami i w nocy ale mdlosci towarzyszą przez cały dzień