Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
staramy sie z mezem od 4miesiecy jak narazie i jak bym miała co miesiac sie stresować i co nie tylko to bym osiwiała i pewnie dawno zrezygnowała albo miała depresję heheMarlenko bo tylko spokoj może nas uratować od niepotrzebnych wkrętów i dołów![]()
testowanko za jakieś 12 dni u mnie, więc jeszcze trochę........ ale juz bliżej niż dalej 

a Wszystkie Was serdecznie pozdrawiam 

Hej ja jestem z sierpnia i mam 29straram sie o dziewczynke od kilku miesięcy, a Ty celujesz w chłopca?
chciałabym kucyki :-) tzn.dziewczynke,ale chłopiec też mnie bardzo ucieszy.Wiesz czytałam tu stare posty Niani na wątku o testach owulacyjnych,bardzo mnie to wzruszyło Niania celowała w córke a została szczęśliwa mamą drugiego synka
Dzisiaj zrobiłam teścik i jest taka bladziutka różowa kreseczka a przytule się dzisiaj co mi tam;-)jutro post i w niedziele znowu.
Witaj ja też staram się o dzidziusia pierwszego najchętniej córeczke :-)ale tak naprawde to bez znaczenia.Wydaje mi się że lato to najgorszy okres na koniec ciązy,a może lepiej tak spontanicznie i nie myśleć o porach roku.Hej! My też z mężem będziemy starać się o dzidziusia w 2009! Będzie to już nasze drugie dziecko. Teraz mamy córeczkę Izę 22 lutego skończy 4 lata. Zastanawiam się tylko na kiedy sobie najlepiej zaplanować poród na zimę czy na lato:-)
jestem ciekawa moje drogie ktora pierwsza oznajmi nam noworoczna nowine o 2 kreseczkach trzymam za was kciuki kochane
i za siebie rowniez ja okres mam dostac we wtorek
a czy dostane zobaczymy mysle ze w dni plodne trafilam bo kochalam sie dokladnie w polowie cyklu i strasznie mnie jajniki klulu przez kilka godzin na owu no i sie pokrecilam troszke
takwogole to strasznie mnie bola piersi ale jakos dlugo juz mozna by owiedziec ze wlasnie od owu zaczely i nie poszczaja
az niekiedy jestem zla ze tak bola hmm ciekawe juz nie moge sie doczekac czy przyjdzie czy nie
pozdrawiam was kochane papa

niunia sweterek pieskowi na drutach robisz? wow tos Ty zdolniacha jest :-):/