P
patrysia*
Gość
WITAM :-)
Ja nie będe oryginalna u mnie też deszcz chmury i doopa
POZDRAWIAM:-)
Ja nie będe oryginalna u mnie też deszcz chmury i doopa

POZDRAWIAM:-)
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

Mnie caly czas lewy jajnik boliInnych objawów brak. Ale myślę, że @ jednak przyjdzie... Muszę się wziąć w nowym cyklu za mierzenie tempertury. Zaczęłam 3 miesiace przed slubem ale cały czas miałam temp. ok. 36stopni. Żadnych skoków
Stwierdziłam, że wole nie wiedzieć czy coś jest nie tak. Ale chyba jednak zacznę mierzyć i zobaczę co się dzieje... Może w ogóle nie mam owulki... Chociaż zawsze ok 2 tyg. po @ bolą mnie jajniki i śluz się troche zmienia ale według mnie nigdy na typowo płodny nie wygląda...
A właściwie to zacznę mierzyć tempke od jutra. Mam nadzieję, że pomożecie mi w interpretacjiJa w ogóle tego nie czaję;(
A może to jednak .......
Nie wiem co sie za mna dzieje...
Mój mąż uważa, że na pewno jestem w ciąży bo mi piersi urosły ( jakoś nie zauważyłam
) A może to jednak .......
. Nie mam pojęcia co sie ze mna dzieje
Dziś rano jak czytałam forum to też się popłakałam:-(
ja jakoś tego nie zuważyłam
Agniesiak a skąd te przeczucia???ale to jeszcze kawał czasu bo chyba jednak w ciąży nie jestem.
A ja dziewczyny wczoraj miałam okres a dziś go nie ma. W ciąży nie jestem bo robiłam test więc pewnie stwierdziła że przyjdzie później. Dziewczynki ja już się żegnam do wtorku bo mam kupe roboty a jutro wyjazd.:-)
udal mi sie suwaczek jupi![]()
![]()
)
i nie przepraszaj, bo nie ma za co
a w pracy oczywiście jak zwykle w takie dni mega zamieszanie
a jeszcze dziś po pracy mamy z Mężusiem jechać po zdjęcia ze ślubu i mam nadzieję, że dam radę
a propo bylismy wczoraj na NARZECZONY MIMO WOLI polecam gorąco, bo mega się uśmialśmy naprawdę dobra komedia