Madziaas
Już jesteś:)
Oki,tylko podejdź do mnie bo ja raczej do Ciebie sie nie doczołgammadzia - kup cos dla mnie - jakas brzoskwinke bo ja nie mam sily sie ruszyc:-):-):-)

Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Oki,tylko podejdź do mnie bo ja raczej do Ciebie sie nie doczołgammadzia - kup cos dla mnie - jakas brzoskwinke bo ja nie mam sily sie ruszyc:-):-):-)

nie dojade bo A4 zamknieta - ponoc cysterna sie wywalila...Oki,tylko podejdź do mnie bo ja raczej do Ciebie sie nie doczołgam![]()
Uuuu,to Ci rzuce;-)nie dojade bo A4 zamknieta - ponoc cysterna sie wywalila...

Cześć dziewczynki
Ja sie dzisiaj nie mogłam podnieść z łóżka
Ide do warzywniaka po owoce,jakoś sie tam doczołgam póki nie jest bardzo gorąco
Hope33 no staram sie jak moge![]()
Kroptusiu no to faktycznie nie za ciekawie, rozumiem ze Wiki nie za bardzo ma sie gdzie bawic bez opieki? w sensie pod domem/blokiem? a propo powtorze sie ale tu takze wkleje
Kolejny odcinek telenoweli wenezuelskiej..
Nektarine dostała telegram, iż za dwa dni przyjedzie do niej wredna ciotka.. próbowała wszystkiego by temu zapobiec.. niestety wszystkie znaki na niebie, temperatura powietrza na to wskazywaly i trzeba sie zaopatrzyć w niezbędne artykuły higieniczne jeszcze przed przyjazdem ciotki.. Nektarine juz dnia poprzedniego podjeła odpowiednie kroki by zakupić odpowiednie produkty.. teraz pozostało czekać i modlic się o jak najlżejszy przebieg tej wizyty
Pozdrawiam

podoba mi sie takie podejscie do tematu. Co prawda w telenowelach wszystko jest zagmatwane (cos musi sie przeciez dziac przez te kilka tys. odcinkow), ale Twoja skonczy sie o wiele szybciej i to happy end-em
w tym cyklu testy owu ,ale już chyba zgłupiałam i nie wiem czy bedzie owulka bo nic na nich nie widzę;-) Katia a Ty mierzysz tempki i masz testy owu,.![]()