• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Mamusie,staraczki od 2009 roku

Hey Dziewczynki,

Wpadlam na chwile, jestem po wizycie...maly wazy 3600 ale na swiat sie nie pcha, nie ma nawet mini rozwarcia, wsio zamkniete...Wszystko obgadalismy co do porodu, jak odejda wody jechac od razu przy skurczach przy 2 porodzie jak sa co 10min....Dowiedzialam sie tez ze jak maly osiagnie wage 4kg to bede musiala miec cesarke bo macica nie wytrzyma i peknie po poprzedniej cesarce....

Ze zlych wiesci to to, ze pokazalam mu te moje nogi, wczoraj spuchly jak balony i wysypalo je tak ze cale czaerwone az sine z lydkami wlacznie nie moglam auta prowadzic bola, pieka i nie moge chodzic...i juz napewno wiadomo ze to zadne uczulenie jak mi wciskaja od 3 lat ! zadne AZS tylko problemy z krazeniem, powiedzial ze b. zle to wyglada, dostalam juz leki i lezenie a przy porodzie mam to zglosic i dostane silne leki jak tylko urodze i konsultacje z chirurgiem naczyniowym .... u mojej mamy sie od tego zaczelo a potem przyplatala cala reszta : zylaki, zakrzepica, choroba watroby...rak i zmarla dlatego lekarz lazal dzialac i bym jakos do porodu wytrzymala :-(:-( nie powiem....jestem zmartwiona bo i tak mam mnostwo problemow, ciezka ciaza i jeszcze to....poki co o pracy moge zapomniec :-(:-(:-(Ide lezec bo noga lewa wyglada jak do amputacji sina spuchnieta, kostek wogole nie widac i najlepsze to to ze to nic z ciaza wspolnego i nie minie jak urodze, lekarz powiedzial ze na wizyte u krynol. czeka sie pol roku dlatego musimy juz zaczac cos robic po poprodzie, narazie leki 4xdziennie i musze wytrzymac bo bol przy chodzeniu lezeniu niemilosierny piecze i swedzi....

Cholera jakbym miala malo innych zmartwien....Buziole .....
Kroptusiu to super,że na wizycie wszystko dobrze.Jeszcze troszke i malutki będzie z Tobą :-) Kochana z tymi nogami to po porodzie leć do lekarza,koniecznie. Trzymaj sie cieplutko,trzymam kciuki i modle sie żeby sie Ci wszystko ułożyło,żeby w domku było ok.Odpoczywaj jak najwięcej.Buziaki

reklama
To mój Mały Szkrabek :)

Załączniki

• SDC10120.jpg
    SDC10120.jpg
    25,6 KB · Wyświetleń: 55
  • SDC10123.jpg
    SDC10123.jpg
    23 KB · Wyświetleń: 56
  • SDC10130.jpg
    SDC10130.jpg
    19,4 KB · Wyświetleń: 57
Kroptusiu 3mam i ja za ciebie i dzidzie mocno kciuki! jeszcze troszeczkę i już będziesz miała maluszka na zewnątrz :tak::happy: Tulę mocno :*
Madzias śliczna dzidziunia twoja, słodzaczek bobasek :-) i Ty jak slicznie promiennie wygladasz! :))

Pozdrawiam serdecznie!

Hej Dziewczyny,

Nadrobiłam co tam napisałyście przez pare dni ale połowe tego co chciałam napisac juz zapomniałam. Ja zostałam porwana na Mazury żeby troszkę odsapnąć. I było super ale tylko do niedzieli. W niedzielę pojechalismy na stację benzynową - dosłownie z 5 km od Nas i w drodze powrotnej zdarzył się wypadek. :-( Chciliśmy skręcić w lewo z głównej drogi w strone naszego campingu a jakiś debil totalny zaczął Nas wtedy wyprzedzać. No i niestety w Nas przywalił. :-(:-(:-( Miał zakaz wyprzedzenia i było ograniczenie do 60km/h bo tam były robote drogowe cały czas w okolicy ale jakoś mu to nie przeszkodziło. Przywalił w drzwi kierowcy (rozpieprzone są totalnie plus próg i słupek - może się okazać że samochód do kasacji). :-( Dzięki Bogu my wyszliśmy bez szwanku - chyba. Adrenalina robi swoje. Dupek widział że ja jestem w ciąży a zaczął się na mnie wydzierać zanim Mój wysiadł z samochodu (nie mógł się wydostać bo drzwi ani drgną). Mój się wku... wezwał policję i oczywiście bez gadania wyszo że to jego wina. Ale stres i ogólnie wszystko ... ech :-( Policjanci okazali się super, zaprowadzili mnie do siebie do autka, włączyli klimę i co 2 minuty pytali jak się czuje. :tak:

Madziaas - słodki ten Twój mały, a Ty cała rozanielona jak widzę :tak:

Kinguś - witaj Kochana

Kroptusiu - Ty bidulko Nasza forumowa. Zadbaj koniecznie o te nogi. Widzę że Kacperek jak dotąd to się spieszył a teraz dał na wstrzymanie. Łobuz mały z niego będzie. ;-)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry