Madziaas
Już jesteś:)
Kroptusiu to super,że na wizycie wszystko dobrze.Jeszcze troszke i malutki będzie z Tobą :-) Kochana z tymi nogami to po porodzie leć do lekarza,koniecznie. Trzymaj sie cieplutko,trzymam kciuki i modle sie żeby sie Ci wszystko ułożyło,żeby w domku było ok.Odpoczywaj jak najwięcej.BuziakiHey Dziewczynki,
Wpadlam na chwile, jestem po wizycie...maly wazy 3600 ale na swiat sie nie pcha, nie ma nawet mini rozwarcia, wsio zamkniete...Wszystko obgadalismy co do porodu, jak odejda wody jechac od razu przy skurczach przy 2 porodzie jak sa co 10min....Dowiedzialam sie tez ze jak maly osiagnie wage 4kg to bede musiala miec cesarke bo macica nie wytrzyma i peknie po poprzedniej cesarce....
Ze zlych wiesci to to, ze pokazalam mu te moje nogi, wczoraj spuchly jak balony i wysypalo je tak ze cale czaerwone az sine z lydkami wlacznie nie moglam auta prowadzic bola, pieka i nie moge chodzic...i juz napewno wiadomo ze to zadne uczulenie jak mi wciskaja od 3 lat ! zadne AZS tylko problemy z krazeniem, powiedzial ze b. zle to wyglada, dostalam juz leki i lezenie a przy porodzie mam to zglosic i dostane silne leki jak tylko urodze i konsultacje z chirurgiem naczyniowym .... u mojej mamy sie od tego zaczelo a potem przyplatala cala reszta : zylaki, zakrzepica, choroba watroby...rak i zmarla dlatego lekarz lazal dzialac i bym jakos do porodu wytrzymala :--( nie powiem....jestem zmartwiona bo i tak mam mnostwo problemow, ciezka ciaza i jeszcze to....poki co o pracy moge zapomniec :-
-
-(Ide lezec bo noga lewa wyglada jak do amputacji sina spuchnieta, kostek wogole nie widac i najlepsze to to ze to nic z ciaza wspolnego i nie minie jak urodze, lekarz powiedzial ze na wizyte u krynol. czeka sie pol roku dlatego musimy juz zaczac cos robic po poprodzie, narazie leki 4xdziennie i musze wytrzymac bo bol przy chodzeniu lezeniu niemilosierny piecze i swedzi....
Cholera jakbym miala malo innych zmartwien....Buziole .....
:-)
Tulę mocno :*
dobrze ze jakos to zniosłaś kochana