• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Mamusie,staraczki od 2009 roku

Cześć dziewczynki
Maggie oj to miałaś przeżycia.Dobrze,że Wam sie nic nie stało.Niestety jeżdżą tacy idioci jak ten koleś:(

Mamo sówko śliczne zdjęcia.
Ola85 pewnie,że Cie pamiętam,jakbym mogła zapomnieć:) Trzymam za Ciebie kciuki kochana,abyś zobaczyła dzisiaj II kreseczki:)

reklama
WITAM:-)
MADZIAS słodziaczkowy twój synuś no i ty jak promieniejesz:-)super tylko się cieszyć:-)
MAGGIE ojejku ale przeżycie:szok:dobrze że wszystko jest ok że tylko auto ucierpiało:sorry2:co za idioci jeżdzą :crazy:

Wpadam do was z kawką życząc miłego dnia:tak::-)

Ze mnie wylewają się litry śluzu, jestem w trakcie owulacji.. no ale to jeszcze nie ten czas na staranka :sorry2::zawstydzona/y:
Buziolki!!! :happy:

Dziekuje Wam dziewczynki za cieple slowa....

Wiem, ze to juz blizej niz dalej i czekam na TEN dzien...choc poki co nic tego nie zapowiada... naczy sa skurcze, cala noc dzisiaj m.in skurcza i bole miesiaczkowe a od 3 doszly krzyzowe siedzialam na podlodze do 6 i wylam do sufitu myslac ze to juz TO ale przeszlo jednak przypomnial mi sie dzis 1 raz moj porod, te bole krzyzowe masakryczne sa bleeee....z 2 strony szyjka sie obrazila i zaczela mocno trzymac a rozwarcia nawet na opuszek palca nie ma :-) wiec czekamy...pocieszyl mnie jednak gin ze wszystko sie moze z godziny na godzine rozwinac...ja obstawiam ze jeszcze opisze Wam moja wizyte za 2 tyg :tak:

....na dzien dzisiejszy moge powidziec "jestem zmeczona ciaza" codziennie mam biegunke, mdlosci, wymioty, skurcze i bole na @ oraz w nocy krzyzowe do tego waga +11kg, brzuch jak kamien, mlody kopie po zebrach i watrobie po wszystkim co sie da, migreny, poty, zaslabniecia i do sklepu na przeciw to dla mnie wyjscie az nadto....to tak w skrocie uroki koncowki ciazy ;) ale ... jak to ktos powiedzial porod kiedys sie skonczy a na koniec jest nagroda....czekam wiec cierpliwie o ile da sie bo cierpliowosc moja tez juz w strzepkach

No ktoptusu jestem pelna podziwu dla Ciebie.. nie wiem skad bedziesz te sily.. czasem czytając co trzeba przejsc by nagrode potem przytulac do piersi to sie zastanawiam czy podolam.. ale gdzies tam w głębi duszy mam taki mały glosik a czemu mialabym nie podolac dla takiej nagrody.. poki co M jest umowiony do doktorka na 25 sierpnia.. wiec zobaczymy co mu tam powiedzą..

MAGGIE kurka dobrze, ze wszystko z Wami ok. Tacy wariaci jeżdżą niestety:no: Ja to bym go rozszarpała na miejscu, nie mam nerwów do takich kierowców:no:
A ja dziś byłam na jakimś szkoleniu w urzędzie pracy. Posiedziałam, posluchałam na koniec ankietę wypełniłam i przyszlam do domku. Byłam już z M na zakupach. Kupiłam jedną bluzeczkę taką ładną bo już normalnie nie mam w czym chodzic do Kościólka i wogóle:tak: No a od października ostatni rok studiów (dobrze, że zaoczne):tak:

No ktoptusu jestem pelna podziwu dla Ciebie.. nie wiem skad bedziesz te sily.. czasem czytając co trzeba przejsc by nagrode potem przytulac do piersi to sie zastanawiam czy podolam.. ale gdzies tam w głębi duszy mam taki mały glosik a czemu mialabym nie podolac dla takiej nagrody.. poki co M jest umowiony do doktorka na 25 sierpnia.. wiec zobaczymy co mu tam powiedzą..

Dziekuje kochana,...podolasz podolasz :-) wiem ze przy porodzie rozne rzeczy sie dzieja, przeklina sie mezow, klnie doslownie i zabija wzrokiem, drze sie by juz je wyjeli badz zrobili cc....a czasem porod jak splatka, mnie gin pocieszyl ze 2 trwa polowe krocej...czyli jak 1 faza 1 porodu trwa do 12h, u mnie byla 16h to pocieszam sie ze teraz 6-8 ....hyhy naiwna sem...Trzymam kciuki za doktorka...ostatnio tak Ci pieknie poszla tempka po owulce do gory ze zrobilam sobie cicha nadzieje ze a noz...ale potem wrocilam do domu i patrze ze @ :(((....widzisz gdzies slyszalam ze do 7dpo tempka wzrasta bo wzrasta progesteron i osiaga szczyt 7dpo a potem jak nie ma ciazy spada a jak jest to czesto spadek po czy wystrzal i wykres 3 stopniowy :)))) ja zawsze na to czekalam jednak poprostu po 7dpo nie spadla mi tempka potem lekko jeszcze wzrostla i juz po 3 latach obserwacji czulam pismo nosem i pewnie Ty tez poczujesz :-)

Hej Dziewczyny,

Nadrobiłam co tam napisałyście przez pare dni ale połowe Kroptusiu - Ty bidulko Nasza forumowa. Zadbaj koniecznie o te nogi. Widzę że Kacperek jak dotąd to się spieszył a teraz dał na wstrzymanie. Łobuz mały z niego będzie. ;-)

Zadbam zadbam juz biore leki na krazenie a mam w dniu porodu to zgloscic...hmmm sama nie wiem czemu potem sie zglosic do chirurga naczyniowego....A maly lobuz noooo pewnie wyjdzie o czasie...Co do wypadku wspolczuje sama kiedys prawie przezylam "podroz w przepasc" i mialam blokade na jazdy 4 lata....teraz jeszcze jezdze autkiem ale tylko niedaleko bo brzuch przeszkadza :-)

Dziewczynki jestem juz w domu na dobre, mala wczoraj przywiozlam...zycie wraca do normy...oby jak najdluzej bylo jak jest jesli wiadomo o czym pisze....

Dziekuje kochana,...podolasz podolasz :-) wiem ze przy porodzie rozne rzeczy sie dzieja, przeklina sie mezow, klnie doslownie i zabija wzrokiem, drze sie by juz je wyjeli badz zrobili cc....a czasem porod jak splatka, mnie gin pocieszyl ze 2 trwa polowe krocej...czyli jak 1 faza 1 porodu trwa do 12h, u mnie byla 16h to pocieszam sie ze teraz 6-8 ....hyhy naiwna sem...Trzymam kciuki za doktorka...ostatnio tak Ci pieknie poszla tempka po owulce do gory ze zrobilam sobie cicha nadzieje ze a noz...ale potem wrocilam do domu i patrze ze @ :(((....widzisz gdzies slyszalam ze do 7dpo tempka wzrasta bo wzrasta progesteron i osiaga szczyt 7dpo a potem jak nie ma ciazy spada a jak jest to czesto spadek po czy wystrzal i wykres 3 stopniowy :)))) ja zawsze na to czekalam jednak poprostu po 7dpo nie spadla mi tempka potem lekko jeszcze wzrostla i juz po 3 latach obserwacji czulam pismo nosem i pewnie Ty tez poczujesz :-)
no wlasnie tak patrzyłam na ten wykresik zazwyczaj u mnie tempka była ma 36,91 a w tym osiagnela 36,93 niewiele wiecej ale podniosła poprzeczke.. w tym cyklu dalej mierzymy.. doszlismy do wniosku z M ze przynajmniej bedzie wiadomo kiedy sie spodziewac @.. ja tez wyczytalam ze 7dpo to jest szczyt progesteronu i jesli jest nie potrzebny to maleje..takze pokrywaja sie nasza wiedza na ten temat..

teraz sie zastanawiam jaka jest roznica w czasie sexu przed ciazam a po ciazy jesli sie rdzi naturalnie.. czy jest jakas roznica ze jest sie szerszą czy nie..

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry