• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Mamusie,staraczki od 2009 roku

reklama
No to mamy git:tak: z tymi wizytami:-D
Wiecie.. tak się obżarłam:zawstydzona/y:Zjadłam przed chwilą dwa pętka kiszki ziemniaczanej i to wcale nie byly małe pętka:zawstydzona/y::-D taka ostra byla.. mniam:zawstydzona/y::-D
:rofl2::rofl2::rofl2: ajjjj Aguś hihihii

A ja dziś całe popołudnie poza domem z rodzinką moją.
Zmęczona juz jestem... synem po 20 zasnął nam
a ja jeszcze tu na bb chociaz na chwilke ;-)

pozdrawiam was

Ja też już na nogach:tak: Zaraz lecę się umyc i idziemy z M na zakupki:tak: Może coś dla dzidzi kupię:zawstydzona/y::-D Jedną malutką rzecz:zawstydzona/y::-)
My się postaraliśmy 4 miesiące temu i trwają oczekiwania i przygotowania:) Jestem szczęśliwa ale też boję się porodu strasznie..
Witaj:-) To wspaniale:tak: Wstaw sobie taki suwaczek jak u nas pod postami:tak: Będziemy wszystkie wiedzialy w ktorym dokladnie tygodniu ciąży jesteś:tak::-) No i samo patrzenie na nie to wielka radośc (przynajmniej dal mnie);-):-)

:rofl2::rofl2::rofl2: ajjjj Aguś hihihii

A ja dziś całe popołudnie poza domem z rodzinką moją.
Zmęczona juz jestem... synem po 20 zasnął nam
a ja jeszcze tu na bb chociaz na chwilke ;-)

pozdrawiam was
Wiem, wiem, że przesadziłam z tą kiszką wczoraj:-D I nic już do końca dnia nie tknęłam do jedzenia:-) Taka obżarta byłam:-D

Cześć dziewczynki
Ja już na nogach:-D Ciesze sie z tego wekendu bo jedziemy do moich rodziców:-)
Miłego dnia kochane
Gucha90 gratuluje:-)
Udanego wyjazdu:tak::-)

reklama

Ja też już na nogach:tak: Zaraz lecę się umyc i idziemy z M na zakupki:tak: Może coś dla dzidzi kupię:zawstydzona/y::-D Jedną malutką rzecz:zawstydzona/y::-)

Witaj:-) To wspaniale:tak: Wstaw sobie taki suwaczek jak u nas pod postami:tak: Będziemy wszystkie wiedzialy w ktorym dokladnie tygodniu ciąży jesteś:tak::-) No i samo patrzenie na nie to wielka radośc (przynajmniej dal mnie);-):-)

Wiem, wiem, że przesadziłam z tą kiszką wczoraj:-D I nic już do końca dnia nie tknęłam do jedzenia:-) Taka obżarta byłam:-D

Udanego wyjazdu:tak::-)

Pewnie pewnie kup coś;-)
Będe cały wekend u rodziców ale będe do was zaglądać.Tylko że nas tu coraz mniej:-(

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry