Madziaas
Już jesteś:)
Szybko leci czas to prawda:-)Ja jestem :-) Madziaasku nie mogę uwierzyć że Ty już od półtora miesiąca swojego maluszka masz. Ale ten czas leci.
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Szybko leci czas to prawda:-)Ja jestem :-) Madziaasku nie mogę uwierzyć że Ty już od półtora miesiąca swojego maluszka masz. Ale ten czas leci.
Kochana a smarujesz oliwką brzuszek?? Mnie też swędział i oliwka mi pomagałaW miare - powoli do przodu.Brzuszek mi strasznie twardnieje i swędzi. We wtorek śmigam do gina sprawdzić czy wszystko ok a w piątek będę pić boską glukoze - 75.
![]()
Ja przez jakiś czas miałam tak,że miałam czerwony brzuch bo tak drapałam.U mnie oliwka na ogół pomagała,chciaż nie zawszeOliwka taka w żelu Penaten i krem Perfecta Mama - wszystko w dużej ilości ale zaraz po posmarowaniu i tak swędzi.
Ale potem samo przeszłomaggie! ciesze się że u ciebie oki! :-) brzusio twardnieje powiadasz:-) no swędzi swędzi i co poradzisz... smaruj lalka sobie BUZKAW miare - powoli do przodu.Brzuszek mi strasznie twardnieje i swędzi. We wtorek śmigam do gina sprawdzić czy wszystko ok a w piątek będę pić boską glukoze - 75.
![]()
jak wróciliśmy z Kościolka ( a poszliśmy na 7:30) to przywitałam się z kibelkiem
:-( Normalnie czuje się fatalnie. jestem blada i wogóle jakoś tak jakby głowa mnie bolala ale nie boli
Eh.. wpadnę do was jutro jak lepiej się poczuję. Ide się napic bo mnie jakoś suszy strasznie (nie mogę doprowadzic do tego by sie odwodnic..) i sie położę.Uważaj na siebie kochana,dużo odpoczywaj:-)Witajcie!
Ja dziś kiepawo się czujęjak wróciliśmy z Kościolka ( a poszliśmy na 7:30) to przywitałam się z kibelkiem
:-( Normalnie czuje się fatalnie. jestem blada i wogóle jakoś tak jakby głowa mnie bolala ale nie boli
Eh.. wpadnę do was jutro jak lepiej się poczuję. Ide się napic bo mnie jakoś suszy strasznie (nie mogę doprowadzic do tego by sie odwodnic..) i sie położę.
Do uslyszenia Kochane!