• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Mamusie,staraczki od 2009 roku

reklama
W miare - powoli do przodu. :tak: Brzuszek mi strasznie twardnieje i swędzi. We wtorek śmigam do gina sprawdzić czy wszystko ok a w piątek będę pić boską glukoze - 75. :-D
maggie! ciesze się że u ciebie oki! :-) brzusio twardnieje powiadasz:-) no swędzi swędzi i co poradzisz... smaruj lalka sobie BUZKA
Pozdrawiam serdecznie :-);-)

Witajcie!
Ja dziś kiepawo się czuję:baffled: jak wróciliśmy z Kościolka ( a poszliśmy na 7:30) to przywitałam się z kibelkiem:baffled::-( Normalnie czuje się fatalnie. jestem blada i wogóle jakoś tak jakby głowa mnie bolala ale nie boli:baffled:Eh.. wpadnę do was jutro jak lepiej się poczuję. Ide się napic bo mnie jakoś suszy strasznie (nie mogę doprowadzic do tego by sie odwodnic..) i sie położę.
Do uslyszenia Kochane!

Mnie też brzuszek swędzi a szczególnie wieczorami:) Ale smaruję gerberem na rozstępy, ma też witaminy w sobie i czuję różnicę:) Jak wam mija niedziela?:) Jutro mam kolejną wizytę u ginekologa, mam do niego parę pytań więc chyba sobie na krteczce zapiszę bo znając siebie ze stresu zapomnę:D

reklama
Witajcie!
Ja dziś kiepawo się czuję:baffled: jak wróciliśmy z Kościolka ( a poszliśmy na 7:30) to przywitałam się z kibelkiem:baffled::-( Normalnie czuje się fatalnie. jestem blada i wogóle jakoś tak jakby głowa mnie bolala ale nie boli:baffled:Eh.. wpadnę do was jutro jak lepiej się poczuję. Ide się napic bo mnie jakoś suszy strasznie (nie mogę doprowadzic do tego by sie odwodnic..) i sie położę.
Do uslyszenia Kochane!
Uważaj na siebie kochana,dużo odpoczywaj:-)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry