K
Kinga85
Gość
Witam i miłego dnia życzę wszystkim!!!! :-)
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Witajcie!
Ja dziś kiepawo się czujęjak wróciliśmy z Kościolka ( a poszliśmy na 7:30) to przywitałam się z kibelkiem
:-( Normalnie czuje się fatalnie. jestem blada i wogóle jakoś tak jakby głowa mnie bolala ale nie boli
Eh.. wpadnę do was jutro jak lepiej się poczuję. Ide się napic bo mnie jakoś suszy strasznie (nie mogę doprowadzic do tego by sie odwodnic..) i sie położę.
Do uslyszenia Kochane!
Oliwka taka w żelu Penaten i krem Perfecta Mama - wszystko w dużej ilości ale zaraz po posmarowaniu i tak swędzi.

buziaczki dla wszystkich dziewczyn:-)W miare - powoli do przodu.Brzuszek mi strasznie twardnieje i swędzi. We wtorek śmigam do gina sprawdzić czy wszystko ok a w piątek będę pić boską glukoze - 75.
![]()
ja dzisiaj piłam glukoze ale 50 g;-)jest nieco lepiej bo wtedy mam pobieraną krew po godzinie bo jak się pije 75 g to po dwóch godzinach dopiero
Witajcie:-)
Ja już lepiej się czuję, jupi:-)
Lecę oglądac serial, zajrze do Was potem;-)Pozdrawiam:-)
My się postaraliśmy 4 miesiące temu i trwają oczekiwania i przygotowaniaJestem szczęśliwa ale też boję się porodu strasznie..
:-)
Grucha90 no prosze!!:-) to imprezujecie mniej wiecej tak samo;-) A porodu się nie bój szybko pojdzie:-)
Agniesiak super że czujesz sie lepiej! pisz co u ciebie?
u mnie okej...
zaraz zbieramy się na zakupy z mezem
musimy kupic cos na 30 rocznice tesciow...
Jak połozyłam sie by obejrzec swój serial tak pod koniec oglądania usnęłam i dopiero teraz się obudziłam;-):-)
:-)U mnie dobrzeJak połozyłam sie by obejrzec swój serial tak pod koniec oglądania usnęłam i dopiero teraz się obudziłam;-):-)
Czekam na M po 18:00 przyjdzie i zabieramy się za robienia ciasta:-)
Pozdrawiam serdecznie:-)

no czytałam już że własnie ciacho bedziesz robić WIEC JA SIE WPRASZAM!;-):-)U mnie dobrzeJak połozyłam sie by obejrzec swój serial tak pod koniec oglądania usnęłam i dopiero teraz się obudziłam;-):-)
Czekam na M po 18:00 przyjdzie i zabieramy się za robienia ciasta:-)
Pozdrawiam serdecznie:-)

;-)