• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Mamusie,staraczki od 2009 roku

reklama
Kinga twój Filipek ma 21 grudnia urodziny a ja 23 no no tylko 2 dni różnicy szkoda ze wiekiem się różnimy:D A ja na 15 do szkoły żeby mi się tak chciało jak mi się nie chce...

Witajcie!
Ja dziś kiepawo się czuję:baffled: jak wróciliśmy z Kościolka ( a poszliśmy na 7:30) to przywitałam się z kibelkiem:baffled::-( Normalnie czuje się fatalnie. jestem blada i wogóle jakoś tak jakby głowa mnie bolala ale nie boli:baffled:Eh.. wpadnę do was jutro jak lepiej się poczuję. Ide się napic bo mnie jakoś suszy strasznie (nie mogę doprowadzic do tego by sie odwodnic..) i sie położę.
Do uslyszenia Kochane!

Oj wiem co to znaczy spotkania z kibelkiem, więc życzę jak najszybszego końca:-)

Oliwka taka w żelu Penaten i krem Perfecta Mama - wszystko w dużej ilości ale zaraz po posmarowaniu i tak swędzi.

Mój brzuszek jeszcze nie jest okazały, ale smaruję kremem i narazie nic nie swędzi, ale może zacznie:-p

Dziewczyny ja czuję się coraz lepiej, czyt. mogę jeść i nie wymiotuję:-):-)
samopoczucie też od razu jakby lepsze, bo w końcu mogę cieszyć się ciążą i rosnącym powolutku brzuszkiem i Sóweczką :-D buziaczki dla wszystkich dziewczyn:-)

WITAM:-)
W miare - powoli do przodu. :tak: Brzuszek mi strasznie twardnieje i swędzi. We wtorek śmigam do gina sprawdzić czy wszystko ok a w piątek będę pić boską glukoze - 75. :-D

dużo leż relaksuj się:tak:ja dzisiaj piłam glukoze ale 50 g;-)jest nieco lepiej bo wtedy mam pobieraną krew po godzinie bo jak się pije 75 g to po dwóch godzinach dopiero:baffled:

Witajcie:-)

Ja już lepiej się czuję, jupi:-)
Lecę oglądac serial, zajrze do Was potem;-)Pozdrawiam:-)

no to dobrze:-)

MAMA SÓWKA także dobrze że już mijają mdłości wymioty:-)

My się postaraliśmy 4 miesiące temu i trwają oczekiwania i przygotowania:) Jestem szczęśliwa ale też boję się porodu strasznie..

witam i GRATULACJE:-)

KROPTUSIA no to supcio że synek sobie pośpi fajnie:-)

Grucha90 no prosze!!:-) to imprezujecie mniej wiecej tak samo;-) A porodu się nie bój szybko pojdzie :tak::-)
Agniesiak super że czujesz sie lepiej! pisz co u ciebie? :happy:

u mnie okej...
zaraz zbieramy się na zakupy z mezem
musimy kupic cos na 30 rocznice tesciow...

Grucha90 no prosze!!:-) to imprezujecie mniej wiecej tak samo;-) A porodu się nie bój szybko pojdzie :tak::-)
Agniesiak super że czujesz sie lepiej! pisz co u ciebie? :happy:
u mnie okej...
zaraz zbieramy się na zakupy z mezem
musimy kupic cos na 30 rocznice tesciow...

U mnie dobrze:tak: Jak połozyłam sie by obejrzec swój serial tak pod koniec oglądania usnęłam i dopiero teraz się obudziłam;-):-)
Czekam na M po 18:00 przyjdzie i zabieramy się za robienia ciasta:tak::-)
Pozdrawiam serdecznie:-)

U mnie dobrze:tak: Jak połozyłam sie by obejrzec swój serial tak pod koniec oglądania usnęłam i dopiero teraz się obudziłam;-):-)

mój M upiekł sernika sam i to pierwszy raz a udał mu się idealnie jakby z cukierni kupił:-)no i tak juz za dużo niezostało a zrobił całą dużą blache:-p

no czytałam już że własnie ciacho bedziesz robić WIEC JA SIE WPRASZAM!;-):-)
W ciąży kobieta senna jest... ja też wiekszość ciąży przespałam :sorry2:

patrysia86 no prosze prosze godne pochwały jak facet ciacho piecze! :-)
Jejku dziewczyny ale wy macie dobrze z waszymi facetami ciasta pieką!:szok::rofl2:
mój jedynia obiad zrobi czasem... no ale dobre i to:-p;-)

Miłego wieczorku!:happy:

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry