• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Mamusie,staraczki od 2009 roku

Ale tu puściutko..:dry:
Co tam u Was dziewczynki?
Ja obejrzałam na tvn style "Nigella gryzie" i tak mi się smutno zrobiło bo kobitka schudła:-(:-) A ja ją lubiłam jak była grubsza;-):-) Dobrze, że gotowac nie przestała :-D

reklama
Ale tu puściutko..:dry:

Co tam u Was dziewczynki?
Ja obejrzałam na tvn style "Nigella gryzie" i tak mi się smutno zrobiło bo kobitka schudła:-(:-) A ja ją lubiłam jak była grubsza;-):-) Dobrze, że gotowac nie przestała :-D

no prosze mówisz że schudła :confused:nie oglądałam jeszcze jej po schudnięciu bo jak ostatnio widziałam(ale może były wcześniej dużo kręcone te odcinki)to wygladała jak zawsze :tak:ja tez lubie jak gotuje a potem jak jeszcze je to co ugotowała o jaaa wtedy to się głodna robie:-pnaprawde potrafi fajnie i szybko zrobić dobre jedzonko;-)

Cześć dziewczynki:-) Co tam u Was??
Agniesiak uchwyciłam mały uśmieszek:-D

Załączniki

• 16092009174.jpg
    16092009174.jpg
    24,5 KB · Wyświetleń: 48
  • 16092009180.jpg
    16092009180.jpg
    22,7 KB · Wyświetleń: 49
A wiecie co ja teraz robię?:-D Mam stos gazet "M jak mama", "Twoje dziecko", "Dziecko", "Rodzice" i wycinam z nich dania jakie polecają dla maluszków:tak: i układam na kupki, np. te co można po 6 miesiącu podawac, te po 8 itp:tak: Będę potem mogła bez problemu poszukac sobie w danym miesiącu i sama coś upichcic dzieciaczkowi:-D

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry