Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Ja też polecam zrobienie betki jak nie ma @ i testy nie wychodzą, betka powinna pokazać prawdę.
A ja dziś mega stres miałam, poniżej 20 stopni i zaprowadź dziecko do przedszkola, czekałam aż się trochę ociepli (spóźnienie spóźnieniem ale dziecka szkoda) w końcu przy -19 wyszliśmy. Na szczęście mam dobrego s. powiedział, że jak jest tak zimno, to żebym w domku została i jak jutro się nie ociepli to nie mam zamiaru dziecka mrozić, najwyżej później do przedszkola pójdzie albo wcale.
Współczuję jak ktoś ma taką pracę, że nie ma wyboru bo to naprawdę podłe uczucie :--
-(.
Madziaas - witaj i gratulacje Kochana :-)Niczym się nie przejmuj, będzie ok, wypytaj gina o wszystko co Ci przyjdzie do głowy i pisz tu do nas co i jak.
Witaj madziaas!!Hej dziewczyny.Jestem nowa i troszke sie gubie na tych stronkachJa ide do ginekologa w piątek,ale test (niejeden)zrobiłam w grudniu i wyszedł pozytywnie.A nie spodziewałam sie wogóle,już sie nie moge doczekać wizyty i sie boje,niewiem jakoś tak dziwnie
Kroptusia powiedz kochana ile czasu sie starałas.... ??? pociesz kolezanke....Gratulujeja tez w grudniu zrobilam testy i bete i teraz 6 tydzien
Jakby co zapraszamy do wrzesniowek
)
Kroptusia powiedz kochana ile czasu sie starałas.... ??? pociesz kolezanke....
ja od sierpnia i nie widze efektow jestem zalamana......