P
patrysia*
Gość
No dokładnie,u Ciebie też bardzo szybko leci.Zaraz będzie styczeń i Twój malutki będzie z Tobą:-)
oj tak tylko 3 miesiace do stycznia a to zleci szybciutko

Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
No dokładnie,u Ciebie też bardzo szybko leci.Zaraz będzie styczeń i Twój malutki będzie z Tobą:-)

oj tak tylko 3 miesiace do stycznia a to zleci szybciutko![]()

Kochana to będe trzymać mocno kciuki żeby wszystko było dobrze i wierze że jestMadziu jutro wizytę mam na 10.30. Kurcze muszę spisać pytania na kartkę. Niby 3 raz jestem w ciązy a ciągle mnożą się pytania.
Daj znać po wizycie:-)
:
Cześć Kroptusiu,fajnie że sie odezwałaś,dawno Cie tu nie było.Cudne masz dzieciaczki,buziaczki dla nich:-) Od Ciebie całuski przekazaneCzesc Dziewczynki :-)
Przyszlam sie przywitac z ranca :-) dla mnie juz dzien sie dawno zacza bo o 4 a teraz siedze z kawka, Tomus spi :-) wywalczylam jego spanie w wyrku bo chcial by przy cycu ale wtedy to wogole cala noc w plecy, naczy teraz tez ale nauczy sie hihi maly terorysta je i spi:-)
Kroczku - doszly mnie sluchy i widze ze faktycznie jest fasolinka, gratulacje,
Madziu - caluski dla Ciebie i Kacperka :-)
A to moje wariaty ktore sie pobudzily o 5 nad ranem i debata na temat lalek barbie w gazetce...hmmm Tomus tez zainteresowany:
![]()

Justyś a co u Ciebie?no,straszne tu pustki...,ciekawe co u dziewczyn