• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Mamusie,staraczki od 2009 roku

reklama
Czesc Dziewczynki :-)

Przyszlam sie przywitac z ranca :-) dla mnie juz dzien sie dawno zacza bo o 4 a teraz siedze z kawka, Tomus spi :-) wywalczylam jego spanie w wyrku bo chcial by przy cycu ale wtedy to wogole cala noc w plecy, naczy teraz tez ale nauczy sie hihi maly terorysta je i spi:-)

Kroczku - doszly mnie sluchy i widze ze faktycznie jest fasolinka, gratulacje,

Madziu - caluski dla Ciebie i Kacperka :-)

A to moje wariaty ktore sie pobudzily o 5 nad ranem i debata na temat lalek barbie w gazetce...hmmm Tomus tez zainteresowany :eek::

picture10336.jpg

Czesc Dziewczynki :-)

Przyszlam sie przywitac z ranca :-) dla mnie juz dzien sie dawno zacza bo o 4 a teraz siedze z kawka, Tomus spi :-) wywalczylam jego spanie w wyrku bo chcial by przy cycu ale wtedy to wogole cala noc w plecy, naczy teraz tez ale nauczy sie hihi maly terorysta je i spi:-)

Kroczku - doszly mnie sluchy i widze ze faktycznie jest fasolinka, gratulacje,

Madziu - caluski dla Ciebie i Kacperka :-)

A to moje wariaty ktore sie pobudzily o 5 nad ranem i debata na temat lalek barbie w gazetce...hmmm Tomus tez zainteresowany :eek::

picture10336.jpg
Cześć Kroptusiu,fajnie że sie odezwałaś,dawno Cie tu nie było.Cudne masz dzieciaczki,buziaczki dla nich:-) Od Ciebie całuski przekazane:laugh2:

Przeziębienie rozkłada mnie coraz bardziej, jest jeszcze za wcześnie żyby potwierdzić lub wykluczyć fasolinkę.

Powiedzcie co mogę wziąć po za
mlekiem z miodem i czosnkiem!!!!!!

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry